Sayfa 210/802 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310710 ... SonSon
Arama sonucu : 6414 madde; 1,673 - 1,680 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Bugün biraz çalkalayınca çok dökülen oldu anlaşılan. Tahta rahatlamıştır şimdi daha iyi zıplamalar yapabilir. Bungee jumping tutkunlarınıda arada yine bekleriz.🧿🕺🚀

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    [emoji846] bungee jumping !?

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Bugün biraz çalkalayınca çok dökülen oldu anlaşılan. Tahta rahatlamıştır şimdi daha iyi zıplamalar yapabilir. Bungee jumping tutkunlarınıda arada yine bekleriz.[emoji3478][emoji1739][emoji573]

3.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Bugün biraz çalkalayınca çok dökülen oldu anlaşılan. Tahta rahatlamıştır şimdi daha iyi zıplamalar yapabilir. Bungee jumping tutkunlarınıda arada yine bekleriz.🧿🕺🚀
    Öğleden sonra kaçın kurtarın kendinizi, çalkalayacak dökecek dediydim.:kahkah:
    Çok yaman bir tahtacı bu yahu, cepçi olsa bu kadar çabuk çarpmaz valla, sonuçta pasta var, neden paylaşsın demi.:)
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    [emoji846] bungee jumping !?
    Selam sn. Hayek, o kelimeyi gün içi hisseye girip küçük bir yukarı aşağı hareket ile hissede heyecan yaşayan eli tuşta bekleyenler için kullandım.:yes:

Bu şirkette yatırımcı olamayan günlük alsat ile heyecan yaşayanlara şunu belirtmek isterim. Bu şirket hali hazırda 6 f/k dan işlem görüyor. Satılık arsasını bir kenara koyalım, olması gereken değerler burası zaten şirketin.

Borçsuz bir şirkete yaklaşık 50 milyon lira para girecek yani sermayesinin tam 5 katı para girecek. Bu parayı faize koysa ana faaliyetlerine yakın finansal gelir elde edecek bir şirketten bahsediyoruz.

Bu arsa satış beklentisi bu hissenin mevcut fiyatını çok yukarlarda taşıyacaktır diye düşünüyorum. 5 sene önce 12.50 görmüş bu hisse bu beklenti yine oraları fazlasıyla hakkediyor.

https://www.sahibinden.design/ilan/e...59237859/detay

8.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Öğleden sonra kaçın kurtarın kendinizi, çalkalayacak dökecek dediydim.:kahkah:
    Çok yaman bir tahtacı bu yahu, cepçi olsa bu kadar çabuk çarpmaz valla, sonuçta pasta var, neden paylaşsın demi.:)
    Bu işin doğası budur dostum, pasta iştah kabartıcı ve güzelse eğer en büyük dilimi her insan kendisi tek başına yemek ister.

Bu tahtada iksiri sen buldun dostum ekran bakmamakla.:yes:

Sayfa 210/802 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310710 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •