Sayfa 210/332 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310 ... SonSon
Arama sonucu : 2653 madde; 1,673 - 1,680 arası.

Konu: KNFRT - Konfrut Gıda

1. vallahi yönetimi yerden yere vursanda kaybettikleri bi şey yok

onlar bizi yerden yere vurdumu canımız yanıyor

ben şirketi aradım hem yatırımcı ilişkileri

hem mali işler müdürüne demediğim sormadığım kalmadı

eee sordumda ne oldu

hiç olan yine bize oluyor.

2.  Alıntı Originally Posted by Turquaz Yazıyı Oku
    vallahi yönetimi yerden yere vursanda kaybettikleri bi şey yok

onlar bizi yerden yere vurdumu canımız yanıyor

ben şirketi aradım hem yatırımcı ilişkileri

hem mali işler müdürüne demediğim sormadığım kalmadı

eee sordumda ne oldu

hiç olan yine bize oluyor.

O zaman Angela Merkel'e şikayet ederiz, alaman kayyum atar belki.
    Açıkçası ben de yönetimden hiç memnun değilim, senelerce her genel kurul öncesi çok yatırım yapıyoruz onun için temettü yok dediler eyvallah dedik, işleri büyütsünler daha çok kazansınlar elbette bizi de görecekler dedik, yatırmalar boşuna mı yapıldı.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3. vallahi merkel işi olur.

4. Haftayı kötü kapatmak için elinden gelenini yapıyor, sana da şimdiden iyi haftasonları dilerim tahtacı, %2 eksi ne demek yahu.

5. 10.20 kırılmasa bari

hey allahım

nelere razı olur hale geldik

6. Nereyi kırmas diyorsak kırıyor, varsın ne mok yiyorsa yesin, serbest.

7. Yaklaşık 1 yıldır takip ediyorum
    Virüsten dolayı gıdalarda genel bir hareket oldu buda o ara gaza geldi 13 leri görüp sert şekilde aşağı indi orada kalamadı geçmişine de bakınca çok ta iyi şeyler göremedim. Endeks artıyor bu ya eksi ya Ebdeks altı hareket ediyor.
    Mantık şöyle işliyor bu kağıdın çıkması için gıdalar tekrar sert yaparsa buda hareketlenecek aksi halde endeks çıkarken düşen bir kağıt
    1.65 ten sattığım grnyo dün 2 üstü gördü 10.85 ten aldığım knfrt 9 lara inip hala aldığım fiyata gelemedi
    Özetle bu kağıt bilanço beklentisi satın alınmayacağını gördük, çıkışa geçmesi için ya virüs vs nedeniyle gıdalarda harekete katılacak yada spek takip edeceğiz
    Arkadaşlar bekle bekle endekse inat aşağı giden bir kağıtta sizler geçmişini daha iyi biliyorsunuz ne kadar beklenir?
    Yani takip ettiğim kağıtlar var ne yapar bilinmez ama bunda bekle bekle zararla çıkmak ta istemiyorum biraz beyin cimnastiği yapalım şimdi bunlar ilk 3 aylık ta bizi terse yatırdılar tek olumlu gelişme olabilecek şey 6 aylık bilanço sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz şirketin borcu faiz ödemesi enerji gideri vs yine karı alıp götürür mü yani şişmiş endeks aşağı salsa bu 7. X fiyatları görebilir
    Açıkcası endeks yukarı gidiyor 124 bine kadar yolu var batak kağıtlara girsek yukarı gitme ihtimali konfurttan daha çok 1 aydır endeks yukarı konfurt aşağı gidiyor

8. her şeyi özetlemişsin..sorduklarında arka sayfalarda var

işin rast gitsin ortak..

Sayfa 210/332 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •