Alabao yonganın bilanço kısmında ana ortaklığa ait özkaynakları bi incele dediğimi anlarsın o zaman.
Alabao yonganın bilanço kısmında ana ortaklığa ait özkaynakları bi incele dediğimi anlarsın o zaman.
Evet hakliymissiniz ben onlar katılmıyor saniyordum. 1 e 10 galatasarayda yaşandi hatta %400 bedelli ve her bir hisse 1 değil 25. Yapildi ve 4*25 den 1 e 100 aldilar nasil abi yapmak isterlerse her türlü yapiyorlar. Hatta o bedelliye salak gibi katildim daha Galatasaraydan cikamadim.
Hissenin artışı benden kaynaklanmiyormus hisse zaten artacakmis ben alış yazmadım yine yükseldi ☻ şansıma tüküreyim
1 haftadır alışış satış arasında fark olmadan yukarı yapıyor.Hatta dün 10 lot ile denemek istedin tavana alış yazdım ama genede 158 drn verdiler.Acemi işi alışlarda alış satış rakkamlarının arası açık olur.Bu alanlar işi biliyor.Yüklenmeden ufak lotlar ile ufak ufak sakin sakin.Şahsi görüşümdür 2014 den beride tutarım alırım satarım.Zaten küçük yatırımcıyız.
134 civarlarindaki 2. Son dibini yapti eli mahkumdu zaten.
Hatirlarsaniz ggecen hafta basi gibiydi sanirim 190 lara dogru ilk hedef hareket bekledigimi soyemistim
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayirli olsun artik 190 a gidecek gibi
Olumlu bir haber kokusu mu aldılar nedir?
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Yer İmleri