Sayfa 210/990 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310710 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 1,673 - 1,680 arası.

Konu: Viop XLVII

1. Hatta Abka, sen kendi kendine düşün ve yazma böyle zamanlarda

2. Yada şöyle yapsan daha iyi Abka, sen düşünme böylre zamanlarda... Kendine de zarar vermemiş olursun en azından...

3. Hisselerin cogu 10 gunde %30 geri geldi . Borsanin sorunu dolar ile dolar 22 olsa 4.700 de sonlandirabilirdi dususu . Hem dolar bazli hemde yeni actigi tl bazli kanalin altina dusmez .

Doları bukdr sıkmanin kime ne faydasi var anlamadm . Halk zaten biliyor kurun gercek degerini . Uretici zaten 23 25 lira bandinda fiyatlayip malini satiyor . Ihracatci bas bas bagiriyor .

Yani herkes herseyin farkinda . Araclar 1 ayda %15 20 koydu ustune . Evler yine oyle

Kime ne faydasi var burda tutmann anlamsiz isler

4. BeyazKemal konuşmasaydı, düzeltme o zaman başlayacaktı
    BeyazKemal konuşunca ertelediler ve geçen Perşembe başladılar
    Benim çıpam seçimler, daha derin bir düşüş beklemiyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    o kadar ciddiye alma CANOMMM.

Millet artı kapar mı diyor.. ben de denge için devre keser mı derim..

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Arkadaşlar son derece teknik, düzeltme gibi düzeltme. 6500 tepe desek, 5200'e kadar zaten çok normal teknik bir düşüştür. Hisse değişecek, kar edenler satacak, yeni oyuncu gelirse gelecek vs...

Sert düşmesi iyidir demek ki uzun süre düşüremeyeceğini biliyor.

Sonrasında konsolidasyon da gereklidir belki şubat vade çöpe gidebilir, gitmeyedebilir.

Bu darbe üzerine V yaparsa bu sefer shortta kimse kalmaması lazım uçurur.

Geçmiş hareketleri belli oyun tarzı belli adam yeni hiç bir şey yapmıyor aslında incelerseniz bana göre henüz ne ralli bitti ne oyun bitti düzeltmesini yapar oyna devam. Ancak %25 kadar pozda kalmıştım, ondan da epey zarar var yani, ki short ile cover ettiğim halde.

5200 gelirse veya gelemeden düşüş temposu düşerse hedge kapanır. 5200 altına sert dalarsa pozisyonlanmaya başlarım başta takibimdeki ereğli olmak üzere.

Bu kadarcık düzeltmede marjin vs.. yiyorsak pozisyon büyüklüklerimizi ve riskimizi iyi değerlendirmek gerekir naçizane.

Kılıç iki yöne de kesiyor viop da, bunu unutmaz isek aslında her gün para dağıtıyorlar burada, ama işte kılıcın ters ucunda durmamak kaydıyla. Terste kalınca kısa kesip stop yapmak söylemesi en kolay, uygulaması en zor şey. Hissede paçal hayat kurtarır. VIOP da paçal evinize haciz getirir.

Eyyorlamam bu kadar, herkese bol kazançlar.
    güzel analiz çağrı, bravo

hızlı geldiğine göre düzeltme, dönüş de hızlı ve sert olacak, kanlı bi şekilde dönecek demektir.. dönecek demeyelim de, bu ihtimal daha yüksek diyelim.. ben güzel yerde maldan çıktığım için nispeten rahatım, dün biraz xleş alayım dedm, dün bi şey yok bugün devre kestirtti

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Yada şöyle yapsan daha iyi Abka, sen düşünme böylre zamanlarda... Kendine de zarar vermemiş olursun en azından...
    Bak çağırırım kararanini tüm kokmuş çamaşırlarını belgeli ortaya döner..

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Günaydın esnaf, hayırlı işler bol kazançlar olsun,
    Her gün para dağıtıyorlar burda, deptürdü değil mi
    Bugün malları okuturuz ikigözüm abi çok gıvraksın der mi der
    Çok gıvraksın,yine kuyruğu kaptırmadın palaya.

Sayfa 210/990 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310710 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •