Bu dibs, Enfasyon a endeksi olandan olmasın SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu dibs, Enfasyon a endeksi olandan olmasın SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Çünkü tahsisli ile piyasa değeri otomatik arttı.
Yanıltıcı olan bu SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Yatırım fonları Ereğlide pozisyonlanmaya başlıyor gibi. Ağustos dökümlerinde Ereğliye giriş yapan fonlar var.
Mac eklemiş
Hkh artırmış
Ipb artırmış 1.sıraya taşımış
Ne yapsın ne etsin mutlaka çalışan birini bulsun, tek maaşla mümkün değil geçinemez. Ekonomik sıkıntı olursa da aile saadetini bozar, bizim konu komşu tüm mahalleli içinde emekli olanlarla yolda karşılaşınca enaz yarım saat lafa tutuluyorum, geçim sıkıntısından sokağa çıkamaz olmuşlar. Sende durumlar nasıl, arka cebi gösteren amcanın işleri ne alemde
Hamdım Piştim Yandım
HALKBNK,bana uyan tarafları var.Dolar bazlı diplerde ve sahipleri güçlü(kamu-devlet)..Batması söz konusu değil.Bizden vergi alır sermaye yapar.
Alanın gelecekte zengin olacağı aşikar ama kaç yıl bekler bilinmez.
Bana 6-12 aylık döngü-yükseliş lazım.Bu açıdan HALKBNK bana uymaz.Ama yine de uzun vadeli portfoye katılabilir gibi.
sepetteki 10-15 hisseden birisi olabilir...
Yer İmleri