Sayfa 210/760 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310710 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 1,673 - 1,680 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

1. • Geri alınan payların elden çıkarılması
    İktisap edilen payların itibari değerleri toplamının, şirketin esas veya çıkarılmış sermayesinin %10'unu aşması halinde, aşan kısmının, şirket için herhangi bir kayba yol açmadan devirleri mümkün olur olmaz ve her durumda iktisaplarından itibaren 3 yıl içinde elden çıkarılması öngörülmüştür. Ancak, aykırı iktisap hallerinde ise elden çıkarma süresi 6 aydır. Ön görülen sürelerde bu paylar elden çıkarılamazsa sermayenin azaltılması yoluyla yok edilecektir.

başka bir madde de budur...buna göre ödenmiş sermayenin %10 unu aşarsa aşan kısmının satılması gerekiyor ...bu satıştan ise kar veya zarar yazabilir...bildiğim kadarıyla 2,5 milyon adet alınan hisseler sermayenin %6 sına denk geliyor..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. 3,5 milyon lot hisse alındı. 3,5/45= %7,78 e denk geliyor.

Ortaklarımız arasında kendi şirketimiz de var

BİLİCİ YATIRIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
    3.500.000
    %7,78

https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...-ve-ticaret-a-

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    • Geri alınan payların elden çıkarılması
    İktisap edilen payların itibari değerleri toplamının, şirketin esas veya çıkarılmış sermayesinin %10'unu aşması halinde, aşan kısmının, şirket için herhangi bir kayba yol açmadan devirleri mümkün olur olmaz ve her durumda iktisaplarından itibaren 3 yıl içinde elden çıkarılması öngörülmüştür. Ancak, aykırı iktisap hallerinde ise elden çıkarma süresi 6 aydır. Ön görülen sürelerde bu paylar elden çıkarılamazsa sermayenin azaltılması yoluyla yok edilecektir.

başka bir madde de budur...buna göre ödenmiş sermayenin %10 unu aşarsa aşan kısmının satılması gerekiyor ...bu satıştan ise kar veya zarar yazabilir...bildiğim kadarıyla 2,5 milyon adet alınan hisseler sermayenin %6 sına denk geliyor..
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

3.  Alıntı Originally Posted by kazankazan Yazıyı Oku
    3,5 milyon lot hisse alındı. 3,5/45= %7,78 e denk geliyor.

Ortaklarımız arasında kendi şirketimiz de var

BİLİCİ YATIRIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
    3.500.000
    %7,78

https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...-ve-ticaret-a-
    çok güzel bir miktarı toplamış...en yüksek 1,94 e kadar almış..sonrada gevşemiş idi hisse...son hareketi 1,74 lerden başlattı...özelikle sizin de belirttiğiniz gibi yeni üç adet şübe çok önemli şeyleri beraberinde getirebilir...son zamanlarda hem cirosu hem de karı katlanmış...aynı şekilde kar marjı da öyle..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Benim en cok merak ettigim sey de 2.25 gecildikten sonra acaba antispek dostumuz heybeden hangi kanalı çıkaracağıdır...malum 3 gunde 2 kanali çöpe atmak üzeredir blcyt...☺

5. Yeni bir kanal nasil bulacak acaba...???yetenekli ise muhakak bulacaktir...ben ona güveniyorum..

6. Bizde sizin gibi kaliteli insanlara güveniyoruz 🙏

7.  Alıntı Originally Posted by kazankazan Yazıyı Oku
    Diğer hissem Anele, hem bilici hem de anele sürekli çıkıyor MaşaAllah, Elhamdülillah.
    dostum boşuna nicini kazan kazan koymamışsın... benim gibi keko değilsin...

gerçekten de seni tebrik ediyorum dostum...geçmişte de senin ile anele de kesişmiştik..o vakit ben az bir kar ile ayrılmış idim..

8. Estağfurullah,

Geçmişte Kutpo da kesişmiştik ilk.

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dostum boşuna nicini kazan kazan koymamışsın... benim gibi keko değilsin...

gerçekten de seni tebrik ediyorum dostum...geçmişte de senin ile anele de kesişmiştik..o vakit ben az bir kar ile ayrılmış idim..
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

Sayfa 210/760 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310710 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •