yukarda verdiğim örneğin , son dönemdeki deve sidiği saçmalamasıyla , uzak yakın ilişkisi yoktur
yukarda verdiğim örneğin , son dönemdeki deve sidiği saçmalamasıyla , uzak yakın ilişkisi yoktur
Hocam sen şinci Guantum Termodinamigin mi dohturasini yaptin????ben bu meretin tee ne zaman doktorasını yapmış adamım)))))))))))))
Hani 3 atomdan buzdolabi, bir molekulden tomufil yapiyorlar ya onun dohturasi degil mi?
Sen benim yazdigim mesaji okumadin tabe...Direk uyvar'in yazdigi mesaji okudun. Uyvar yaniltti seni...Bu uyvar da deve sidigi iciyor olabilir...Cakal erik suyuna alistirdim bunu, zamanla olcek bu uyvar, umudum var...Hocam sen beni niye kurttartmaya calisiyon be ya? Batir yerin dibine...
Bak, moruk nasil tarif etmis kuantum mekanigini, ya ayet bilen adam herseyi biliyor...Moruk gercek Islamci, deve sidigi icmeyenlerden, bunnar Kurandan evrim cikartirlar, sapkadan davsan da cikarirlar. Cennete almecegimis, lem ben zati cennetteyim.
Cennetin bahcelerinin anahtari; iyilik, dogruluk ve guzelliktedir. Gercek Islamcida ucu de yok, nasil gircek cennete. Ebubekir Sifil hic olmazsa durust adam, aynen Memet abi gibin, Memet Abi ne diyor, "Kuran'dan annadigim, dunyanin duz oldugudur" diyor. "Demek ki dunya duzdur" diyor.
Teorik fizikci ucuk kacik adamdir. Termodinamik bilen adam hangi işin olup, hangi işin olmayacagini bilen adamdir.
Fizikçi Lídia del Rio ve çalışma arkadaşları, 2016 yılında Journal of Physics A dergisinde yayımladıkları bir makalede[1] şöyle diyor: “Eğer fizik kuramları insan olsalardı, termodinamik bir köy cadısı olurdu. Diğer kuramlar onu biraz tuhaf, ötekilerden yapısal olarak biraz değişik bulurdu. Ama yine de herkes ondan öğüt almaya gelirdi ve hiç kimse ona karşı çıkmaya cesaret edemezdi.”Ispanyollar Sindirgi'da dolasiyorlar. Sera yatirimi yapeceklermis. Niye? Cunku orada jeotermal kaynak var. Emme Gonendeki gibi icinde zehirli maddeler yok. Su isitmada kullanilip, soguduktan sonra ufak ilavelerle hidroponik serada direk gubre olarak kullanilabilir.19.yüzyıl fizikçisi James Clerk Maxwell bunu şöyle ifade eder: “Enerjinin dağılımı düşüncesi, bilgimizin ölçüsüne bağlıdır.”
Deve sidigi icmeyenler de seviniyorlar, disaridan yatirim geliyormus. Deve sidigi icin olummm...
Son düzenleme : ayvagobeknuri; 24-07-2017 saat: 00:52.
Velespit kendi kendine gidiyor. Bunu deve sidigi icen mi yapmis yogusam icmeyen mi?
1 nisan sakasiymis...Isin asli yukaridaki gibin...Deve sidigi icsen ne olur icmesen ne olur. Bunu tartisiyorlar mi, tartisiyorlarsa yoktur aralarinda bir fark...
Emme videodan gorundugu gibin Japon çekiginin heç şakasi yok...Deve sidigini tartismaz...
Bu taha iyiymiş...
Yer İmleri