Sayfa 211/790 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311711 ... SonSon
Arama sonucu : 6319 madde; 1,681 - 1,688 arası.

Konu: BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

1. Mail attim ya bana inadina yapti...

2.  Alıntı Originally Posted by Grando Yazıyı Oku
    Mail attim ya bana inadina yapti...
    Madem o kadar attın iyi bi söveydin ortakların sana mesajı diye rahatlayaydın

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Yook cook kibarca yazdim bu bne kilikli hakaret davasi falan acar doymaz paraya birde ordan yemesin beni hem mahmuta hem bizim e attim tabi cokta tinlamislardir beni eminim...

4. Hırsıza nasıl hırsızlık yapıyorsunuz diye mi sordunuz?meslek sırrı söylemezler.arkadaşlar sosyal medyada bu MÜ yaptıklarını anlatın,ürünlerinde nişasta bazlı şeker kullanıyor satın almayın diye uyarın.Yiğit Buluta yazın.bu hırsızlara neden yazarsınız anlamıyorum.

5. Herkes kaç kişiye ulaşabileceğini yazsın burada bakalım ne kadar kişiye ulaşabiliyoruz.bakalım sıradan vatandaşlar ne kadar önemseniyormuş görelim.

6.  Alıntı Originally Posted by kennym Yazıyı Oku
    2018 ocak ayına kadar dip tazeleyip ilk etapta 13,25 tl görülmeli mayıs 2018 'e kadar diye tahmin ediyorum ..
    Sayın Kennym nasıl bir hikaye yazacaklar da 20lere taşıyacaklar Bizim'i dersiniz? Şok un Bim in vesaire binlerce yeni marketler açmaları Bizim'in iş modelinin iyice aşağı sarmallamasi demek olmuyor mu? Bu şirket ölmeye mahkum hiçbir şey vadetmiyor gelecek için sanki, ne dersiniz?
    Ben de 19 üzeri alışla yıllardır bekleyen aranızdaki bahtsizlardan biriyim. Beni yanlış anlayıp hisseyi kasıtlı kotuledigimi sanmayin lütfen.

Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir

7.  Alıntı Originally Posted by serkan1310 Yazıyı Oku
    Sayın Kennym nasıl bir hikaye yazacaklar da 20lere taşıyacaklar Bizim'i dersiniz? Şok un Bim in vesaire binlerce yeni marketler açmaları Bizim'in iş modelinin iyice aşağı sarmallamasi demek olmuyor mu? Bu şirket ölmeye mahkum hiçbir şey vadetmiyor gelecek için sanki, ne dersiniz?
    Ben de 19 üzeri alışla yıllardır bekleyen aranızdaki bahtsizlardan biriyim. Beni yanlış anlayıp hisseyi kasıtlı kotuledigimi sanmayin lütfen.

Şirketin hiç birşey vadettiği yok ama patron yukarı isterse yapar. AKFGY gibi mesela onu inceleyin batık bilanço sebepsiz yükseliş.

8.  Alıntı Originally Posted by Feridun_Bitir Yazıyı Oku
    Şirketin hiç birşey vadettiği yok ama patron yukarı isterse yapar. AKFGY gibi mesela onu inceleyin batık bilanço sebepsiz yükseliş.
    Orası tabiiki öyle, bu dediginiz yakin bir gelecek icin düşünülebilecek bir varsayım. Kennym bey bana kalmazsa evlatlarım yıllar sonra yüksek fiyatlardan satar nasiplenirler dediği için onun bu konudaki fikrini merak ediyorum.

Sayfa 211/790 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311711 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •