Sayfa 211/300 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261 ... SonSon
Arama sonucu : 2393 madde; 1,681 - 1,688 arası.

Konu: EGCYO Egeli & Co. Tarım Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş

1. Geçen hafta perşembe günü 0.68 kapatmıştı.Haber akşamında geldi ve ertesi gün 0.76 gördüğü en düşük rakamdı.Bu dev gap demoklesin kılıcı gibi tepemizde sallanıyor.Tabi bu boşluk bir kaçış boşluğuda olabilir.Bunu zaman gösterecek.

Bu arada ben tahsisliyi patron alır derken direkt olarak kendi adına bu işlemi yapar demedim.Aracı kullanır bunun için muhtemelen .Bilmem hangi Katar firması olur veya İngiliz olur onu Tamcığın derin hayalgücüne bırakıyorum.Bir zamanlar Fim kapital adında bir firmaya 0.30 kuruştan satmıştı ya o misal işte.Adam 1.60 olan hisseyi 0.30 kuruşa göcertti sonrada en dip seviyeden 0 . 30 kuruştan Fim kapital diye bir firmaya sattı.Böyle şahsına münhasır bir arkadaşımızdır Tamcık.

Alem buysa kral sensin Tamcık.

2. Yeni müşteri kaptıysa tancık onlarla 5 sene tango yapar artık
    Bu antin kuntin leri çok gördük başa döndük gene sanırsın altın yumurtlayan fabrika sı var 6 ay Sonra dünya ligine katılacak millete Umut satıyor bu günü not edelim tancık 6 ay içinde bu sakızı çiğneyerek gene yeni sazanlar bulup kağıdı yapıştırıp en sona da arkadaşlar nitelikli kurumsal yatırımcı bulamadık pardon diye açıklama yı gönderir
    Bahse girerim

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by centur Yazıyı Oku
    Yeni müşteri kaptıysa tancık onlarla 5 sene tango yapar artık
    Bu antin kuntin leri çok gördük başa döndük gene sanırsın altın yumurtlayan fabrika sı var 6 ay Sonra dünya ligine katılacak millete Umut satıyor bu günü not edelim tancık 6 ay içinde bu sakızı çiğneyerek gene yeni sazanlar bulup kağıdı yapıştırıp en sona da arkadaşlar nitelikli kurumsal yatırımcı bulamadık pardon diye açıklama yı gönderir
    Bahse girerim

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dünyanın en büyük sazanını yakalayanlar,nasıl da gevrek gevrek gülüyorlar.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Bugün dikkat ettiyseniz hem baskı vardı hem de 0.81-87 arasındaki GAP dolmuş oldu. Seans kapanmaya yakın da 2 kademe çizdiler. Bence oyun bitmedi, işin ciddiyeti bir belli olsaydı, insanları muallakta bırakmayı seviyorlar.
    **Hayatta en pahalı şey tecrübedir. Çünkü kazanmak için kaybetmek gerekir.

5. Zaten netleştiğinde alım fırsatı vermeyecektir. Bakalım bu yakın zamanda kartlar ortaya serilir. Ak kara belli olur.Ky den yana bir sonuç olur inşallah.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ***Şahsi görüşlerim beni bağlar. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayın ,zarar edebilirsiniz.

helal olsun sana helal olsun.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

bu şirket enerjiye mi dönüştü şimdi.

8. Şunu da şuraya koyuyorum. Eğer teknik olarak çalışırım derse 1 tl üzeri aylık kapanış bizim için iyi olur. Yolumuz açılır inşAllah...
    ***Şahsi görüşlerim beni bağlar. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayın ,zarar edebilirsiniz.

Sayfa 211/300 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •