Sayfa 211/748 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311711 ... SonSon
Arama sonucu : 5981 madde; 1,681 - 1,688 arası.

Konu: KOZAA - Koza Madencilik

1. Son olarak şunu söylemek gerekirse
    endeks içerisinde hisse seç al deseler bana
    50 kez hakkım olsa 50 kezde kozaa-kozal seçerim uzun vade de . (benim tercihim böyle olurdu)

2. garan da endeks trend desteğinde bakalım

3. Şimdi şangay endeksine baktım virüs çıkmadan önce 3bin lerde imiş şimdi 2800 lerde yüzde on bile düşmemiş şimdiye kadar. Virüsün kaynağı çıktığı yer böyleyken biz yüzde kaç düştük hesaplayan oldu mu ytd

WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bilançoya göre de kasamızda 4 milyar TL para var artı şirketler madenler şuan piyasa değeri 3 milyar bu virüsü bilmem ama fiyatlama saçma hal aldı bence ben mi yanlış biliyorum. Ytd

WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : clastobar; 13-03-2020 saat: 10:28.

5.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku

gri bölge 2008 krizinin süreci.. Altın krize 800 dolardan girip 968 dolara yükseliyor fakat kriz süreci ortalarında 730 dolara kadar düşüyor. Kriz bittikten sonra ise tekrar 968 dolara gelen altını 1800 dolara götürüyorlar ve insanları terste bırakıyorlar. Kısaca altın krizlerde güvenli limandır, kriz sürecinde yükselmeyebilir ama bunun nedeni speklerin toplaması olduğunu görüyoruz. Kriz sonrası insanlar mecburiyetten sattıkları altını tekrar toplamaya başlıyor spek de ortalama 1750 dolardan gelene geçene veriyor ve ortalama 1200 dolarda 7 sene kadar süründürüyor milleti. Benim beklentim altının çok fazla düşmeyeceği yönünde çünkü altının güvenli liman olduğu kanıtlandı. O nedenle fazla aşağı veremeyecek 2008 krizindeki gibi. Spekler kısa zamanda 1750 dolarlara kadar götürüp 2012-2014 arası 1750 ortalamalardan kakaladıkları altınları toplayacaklar, yani bir süre o seviyelerde dolaştıracaklar. Sonrasında ise küresel krize kasıtlı sokulan ülkeleri İMF nin parası SDR yi önermek olacaktır. Bunu bir çok ülke kabul etmeyecek ama kanaatimce İMF kurucusu ülkeler kabul edecek ve SDR bölgesel para haline gelecektir. Bu plan işlemezse Trump doları altın ve gümüşe endexlemek zorunda kalacaktır. Bu tartışmalar yaşanırken altının 3-6 bin dolarları görmesi çok olası. Eğer SDR tutmazsa altının onsu en az 16 bin dolarda olması gerekir. İMF kendi parasını uygulamaya sokarken Asya ülkeleri de kendi aralarında bölgesel bir para yaratacaklar ve bu sepetin içinde altının da olabileceğini düşünüyorum.
    Yazılarda farklı vizyonların olması, bilgilendirmeye çalışmak güzel, burası tamam...

Ancak işaretlediğim yere özellikle de 16 bine nasıl ulaştınız anlamak zor...

Bu krizin en güzel tarafı ne biliyor musunuz... Spek de bunu beklemiyordu... O yüzden istediği kadar veremedi kağıdı düşürürken...

Mecburen planı değiştirdi,,, fiyatı yükseltmek yerine şimdi bir tur daha attıracak kozalaklara...

Gerçi her halükarda kazanıyor... Olan yine bizim zamanımıza oldu...

6.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Selamlar
    Grafik haftalık xu100
    yarın önemli gün
    11 yıllık desteğe getirdiler bakalım.
    Üstat eline sağlık, resmi daha iyi görüyoruz sayende...

Yalnız senden ricam bu tür dönemlerde risk gördüğün anda en azından Kozaa ve İpeke'de stop-loss'ları da tekrar hatırlatman...

İpeke de bir el atarsan orası da yararlanır.

7.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    grafik aylık
    60 aylık ortalama desteği 2008 de kırılmış sadece
    bu aylık kapanış olduğunda bu ortalama da olmalı. En azından burası tutmalı...Yani 31 mart kapanışı burda olmamalı aşağı olmamalı.
    hemde trend desteği burda. Sonuçta grafik üzerinde sağlam destek görünsede haber akışları alaşa edebilmektedir bu destekleri
    Helal olsun deniz kiraz bey. Tepki verdi. Emeğe saygı. Teşekkürler. Favori hisseleriniz koza ve kozal olurdu dediniz, umarım ipekeyi de kast etmişsinizdir. Fk-ları eşitlendi.

8. Merl hala satmaya calisiyo resmen kagida baski yapiyo haftalardir satiyon be bi ..tir ol git su kagittan

Sayfa 211/748 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311711 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •