Sayfa 211/1024 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311711 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 1,681 - 1,688 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Siz Kendi banka şubesinde uyguladığı tezgahaltı hoşgeldin oranını söylüyorsunuz. Bu davranışı keşke yapmasa ama o da kendince madem internet kullanmayıp banka şubesi çalışanıyla iş yapıyorsun o zaman sana böyle hizmet diyerek kendince haklı olma çabasında diye düşünüyorum ama yine de tamamen enpara hizmetine geçmeli. Bu da sizlerin talebiyle daha da hızlanacak ardından diğer bankalar da bu tarz hizmetler üretecektir.
    Tezgah altı faiz oranı falan değil enpara göz göre göre kazıklıyor herhangi bir finasban şubaeisni arayın sorun 12.25 le 12.50 oran verecekler neden 11.50 den enparaya yatırayım insanları enayi yerine koyan enparayla hiç işim olmaz

Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Hep söylüyorum 'Hoşgeldin, beş gittin' faizlerinden,
    Alta 'şartlı şurtlu' maddeler koyan bankalardan uzak durmak gerekir.

Bu kapsamda ENPARA ve CEPTETEB e rakip olan banka yok. Şimdilik en net ve doğru olan bunlar.

Hepsi hoşgeldin aldatmacası içinde ya da KMH hesabı, hesap işletim ücretli vs...
    Ya da EFT si paralı.. Lafı dolandırıp duruyorlar.

Enpara ve Cepteteb iyi ki varlar. Diğer bankalara tek kuruş para yatırmam.
    Şu anda en iyisi turuncu gibi. Hiü.Eft ücreti yok 1yil da enparadan iyi faiz verirse iyi bir alternatif olur.
    suanda enparaya 1.25fark attı az değil bence.

3. Bıdı bıdı yapmanın manası yok ABD ve AB her yönden güçlü olduğu için dünyayı yöneten ve güçlü olduğu için de kuralları koyan ülke konumunda. Dünyanın tümü bu kurallara uyuyor. eğer kuralları beğenmiyorsan ve kurallara uymayacaksan öncelikle Bilimde, finansta ve sanatta dünyayı domine eden güçlü ülke olacaksın ve kuralları sen koyacaksın. Eğer güçlü değilsen Kuzey Kore gibi cahil cesaretiyle sürekli dünyaya ters hareket eden ülke konumuna düşersin.

Özetle Rüzgarı estirecek kadar güçlü değilsen rüzgara karşı olamazsın. Yoksa yok olursun

malesef max. 12 gorunuyor....

boyle bisey yok
    Kampanyada 1.000-400.000 TL aralığında 32-180 gün vadeli TL mevduat hesapları için %12,25 faiz oranı geçerlidir.

5.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Şu anda en iyisi turuncu gibi. Hiü.Eft ücreti yok 1yil da enparadan iyi faiz verirse iyi bir alternatif olur.
    suanda enparaya 1.25fark attı az değil bence.
    O söylediğiniz 'hoşgeldin beşgittin' faizi. Yani Hoşgeldin süresi geçtikten sonra %6,5 e kadar düşen oranda faiz veriyor. Yani Müşterilerin hoşgeldin faizi süresini unutma zaafından faydalanıyor.

Ayrıca Özellikle de dolarda hoşgeldin süresi geçtikten sonra şaka gibi %0,5 faiz veriyor. O bankayı zamanında kullandım ve hiç memnun kalmadım geçiniz.... Enpara ve cepteteb çizgisinin yanından bile geçemez.
    Son düzenleme : vivatrader; 30-03-2017 saat: 12:41.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Finans min 1 Mio TL sarti ile 33 gune 13.30% swap orani verdi.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Garanti hosgeldin %11 ve temdit ler max. 10.25
    sizin MT benim kinden de beter bocek galiba

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    arkadaslar odea,ing,icbc vs yuksek faiz bankalari siraladiginizda en saglami hangileri olur..
    15 yildir calistigim garanti bankasi % 8 veriyor bana hesabi baska yere tasiyim de akillansinlar..Ancak bankanin saglam olmasi ve icimde bir ukte kalmamasi lazim..

8.  Alıntı Originally Posted by kerem34 Yazıyı Oku
    Tezgah altı faiz oranı falan değil enpara göz göre göre kazıklıyor herhangi bir finasban şubaeisni arayın sorun 12.25 le 12.50 oran verecekler neden 11.50 den enparaya yatırayım insanları enayi yerine koyan enparayla hiç işim olmaz
    Hayır arkadaşım o rakamlar belli bir süre sonra enpara faizinin altına iniyor (çok çok önemli ve VIP müşteri değilsen ki artık onlara bile belli bir süre sonra enparayla ya aynı ya da enparanın altında faiz veriyorlar.). Zamanında hepsini denedim.

Ayrıca enparayı finansbank olarak görmemelisin, teknik olarak farklı bir banka olarak görmelisin. Enparayı sadece aidiyet olarak finansbank olarak gör. Teknik anlamda enpara ayrı finansbank ayrı

Sayfa 211/1024 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311711 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •