Sayfa 211/1002 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311711 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 1,681 - 1,688 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. 1 bilemedin 2 taban marjı kaldı.

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben kimseyi tutmuyorum şahit abi , ister dolar alsın, ister borsadan hisse alsın. bana ne yahu

Ne güzel kur a endekisli mevduatımız var, para garantili
    Yarın böyün porsa tl bazlı düşmeye başlarsa bistteki vatandaş haldur güldür baaa getirecek parayı. öte yandan yılanoğlu düşmeye başlarsa yine haldur güldür baa getirecek parayı,, demem o ki sonuçta herkes baa getirecek paralarını
    Şindi inkar modundalar, yok mok deselerde yakında gıvranmalar başlar.
    kimse bile bile zararda durmaz.
    Kural basit
    Kâr da otur, zarardan çabuk çık
    kar da oturup,
    zarardan anında çıkan adama bak.
    %20 düşmüş, halen zarrımı kurtarayım çıkacam derdinde.

şimdi faiz gısmına gelelim.
    cıbıldak faiz nasa ters de,
    dolar zübvansiyonlu faiz düz mü?
    söyle bakem? potasyum sülfat seni.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Ister ise 40 olsun hazine verecek üstünü. Naaaberrr. Lem kaçmaz bu fırsat.
    Para basıp verebilirler ,ihtimal dahilinde. Ama yine de vereceğinden kesin emin misin.Sor bakalım bankalara ,ödenmeyen KGF kredilerini bankalar Hazine'den istediğinde ne cevap alıyorlar,"yeniden borcu yapılandır mı diyorlar" yoksa ödüyorlar mı,yine ödenmez ise "ikinci defa borcu yapılandır" diyorlar mı,demiyorlar mı?....

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    bist100 ne oldu böyle ya arkadaş? 3 gün ya sadece 3 günde 240 binde 188.500 e...nooldu abi? şirketler mi battı? nasıl bir saçmalıktır bu ya?
    borsayı hacimsiz satıp mevduata geçiyoruz ayağı yapıyorlar.

döviz bazlı günlük %11 yukarıda. elbet dengeye oturur zamanla.
    audentes Fortuna iuvat

5. edirneye yığılır çifte vatandaşlar bankalara bu kez leva ver tl al 250k$ını getiren hansta vatandaşlık alır o da basar misss[emoji3]
     Alıntı Originally Posted by Vob24 Yazıyı Oku
    insanlarin bunu gorememesini anlayamiyorum, inanilmaz bir firsat bence

her gecen gun bu mevduata talep artacak piyasadaki tl azalacak, insanlar dolar satacak ve sisteme ilk girenler sonrakilerden daha da kazancli olacaktir diye dusunuyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,131
    Blog Entries
    1
    Sistemde tl kuruyacak gibi duruyor. Cümle alem garantili mevduata gidiyor bence.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    bist100 ne oldu böyle ya arkadaş? 3 gün ya sadece 3 günde 240 binde 188.500 e...nooldu abi? şirketler mi battı? nasıl bir saçmalıktır bu ya?
    Piyasayı aşağı çeken VIOP oldu bence. Toaso iyi açtı mesela spotda, ama vadeli %6-7 eksiydi. Vadeli farkı kapar dedim, longladım... ikiside tabana yapıştı

Bugünkü satışların da Cuma gününü olduğu gibi viop sıkıntısı olduğunu düşünüyorum. Viop endeksi çekti, dolartl de sıkışanlar sattı spot aşağı geldi, spot viop u, viop spotu baskıladı. Tam bi felaket senaryosu.

Bu arada yabancı da net olarak satıyor. Aldıkları bu zamansız karar ile adamlara bi günde temiz %20 kar bıraktılar. Fiyata bakmadan satıp, çıkıo şimdide yabancı.

İş yatırıma da tebrikler. Sağlam mal aldılar. Diğerleri fare misali...ortada yoklar...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

8. Borsa yukselirken alis tarafinda 1 sirada olan son gunlerde satis tarafinda 1. sirada
    http://share.matriksdata.com/share.a...12211523136423
    Amerika kiskaniyor almanya bizi izliyor ders aliyor ver coskuyu palacan , taban olmak sana yakismaz tavan tavan gitmen lazim nahlanan ekonomide pardon sahlananmi diyorlardi bu troller
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Sayfa 211/1002 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311711 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •