Sayfa 211/1195 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311711 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 1,681 - 1,688 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    oylar ve işgücü! kaçmasın..
    göçmen oyu, abd demok-rat modeli.
    Dogru teshis. ABD'de yasamana bile gerek yok. rat'i da hemen koymussun. Tire yerine buyuk harf ama.

izmut tamam da kim gelecek? Benim dusunmcem kim gelirse gelsin simdiden daha iyi olur. 20 sene aliyor bu virus Afganistanda Iranda oldugu gibi. Sonra kurtulamiyorsun hicbir zaman.

3.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Benimde aklıma acaba ABD den yeni telefon mu geldi düşüncesi gelmedi değil,salonda konuşmayı dinleyen adamlar bile şaşkın,garip zamanlardan geçiyoruz....
    ehh... mehhh...
    sayıdan önemlisi...
    milyonlarca erkek sıkıntı olacak ... sıfır kadın/çocuk var aralarında SIFIR....
    savaş varmışta, kaçıyormuşmuşlarda.. kadınlar çocuklar ne yapıyomuş kaçtıkları savaşta ?
    düşmana! emzik mi atıyorlar..?

hele yaz/sezon başlasın, akdeniz sıcağı hormonları çalıştırsın..
    temmuz manşetlerin de, 3lü-5li gurup bekliyorum, turizimi de gömeriz..
    Memento mori

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Demokrat denince...
    Pek takip etmediğim , bir çok fikrine katılmasam da! Bazıların suratına suratına fena çarpmış.
    https://www.youtube.com/watch?v=hVzl55L1lQY

Vallahi

akp liler uyansın artık.

o iplerle kuyulara inilmez.

ATAMIN SÖZÜ

TÜRK ATA SÖZÜ

kuyuda kalırsınız.

Azizi Nesin'inde oğluna gelsin.

ak it tv ye niye çıkar?

İpler koptu bir yerlerle artık geriye bakılmamalı.

ATATÜRK ilkeleri ışığında yol alınmalı.

Karşı tez yada yorumları artık dikkate almıyorum.

Gördüm ve bire bir şahit oldum dincilere amaç araç her yol mübah.Bana uymaz.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, 3600 ek gösterge toplantısının Çalışma Bakanlığı tarafından ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Nisan ayında yaptığı açıklamada Mayıs içerisinde bitirmeyi planladıkları çalışmalardan birinin de kamu personelinin 3600 ek gösterge meselesi olduğunu belirterek kapsamlı bir şekilde ele aldıklarını ve Mayıs ayı içerisinde tamamlayacaklarını belirtmişti.
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Yazar Aziz Nesin’in oğlu matematikçi Ali Nesin Nesin Vakfı’nın banka hesaplarının bloke edildiğini açıkladı.

A-A+
    Matematikçi Ali Nesin sosyal medyadan yaptığı açıklamada Nesin Vakfı’nın banka hesaplarının bloke edildiğini duyurdu.

Kendisine ait sosyal medya hesabından açıklamada Ali Nesin şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili Dostlar,

Valilik banka hesaplarımızı bloke etti. Bu Vakıf’ta maaşlı çalışan var, okuyan, beslenen çocuk var demeden, acımasızca… Bir yere kaçtığımız, kaçacağımız da yok, devlet istediği zaman istediğini alır zaten. Banka hesaplarımızı bloke etmek en hafif deyimle ancak hoyratça bir tavır olabilir.

Konuyu kısaca anlatayım.

2017’de sizlerin de katkısıyla komşu araziyi satın almış, böylece Nesin Vakfı’nı büyütmüştük. Babamın hayaliydi, gerçekleştirdik.

RABITA VAKFINA KOMŞU

Geçen yıl, İsmailağa cemaatinden olduğu anlaşılan Rabıta Vakfı yeni aldığımız bu arazinin hemen yanına yerleşti. Böylece onlarla komşu olduk. Eksantrik ve hatta sevimli bulduğum bu cemaatin yanı başımıza gelmesinden hiç rahatsız olmadım, hatta aksine, gülümsemeyle karşıladım. Türkiye farklı inançların, farklı görüşlerin, farklı yaşam tarzlarının bir arada barış içinde yaşayacakları bir ülke olmalı çünkü, aksi hâlde hiçbirimize huzur yok. 1995 Temmuzunda ülkeye döndüğümde de bu düşüncedeydim, bugün de bu düşüncedeyim. Siyasi tavırlarımı biliyorsunuz… Ama olaylar hiç de umduğum gibi seyretmedi.

Yanı başımızda kalabalık ve yüksek sesli ayinler düzenlediler. Bakışlarından ve hareketlerinden rahatsız olmamızı istedikleri anlaşılıyordu. Fotoğraflarımızı çekip özel hayatımızı ihlal ettiler. Tehdit ettiler. Çatalca’da aleyhimize dedikodular çıkardılar. Hiç nedensiz düşmanca bir tavır içine girdiler. Kaçak bir cami (ya da mescit) inşaatına başladılar. İçlerinden biri bize fiziken saldırdı. Hiçbir zaman tahriklerine kapılmadık ama gerekeni yaptık; ne yazık ki şikayetlerimizin hepsi resmî mercilerden geri döndü. Arkaları sağlam anlaşılan. Buraya kadar olanlar o kadar önemli değil, biz bu tür mücadelelerle çok haşır neşir olduk, âdeta nasırlaştık. Sonrası daha vahim.

BANKA HESAPLARI BLOKE

Bir ay önce Valilik, izinsiz bağış kampanyası yaptığımız gerekçesiyle banka hesaplarımızı bloke etti. Şu anda paramıza ulaşamıyoruz. Hem araziyi hem de o süreçte toplanan parayı istiyorlar. Bir ay boyunca sorunu diyalogla, güzellikle, bu ülkeye ve insanlarına inanan uygar insanlar gibi çözmeye çalıştık, ama olmadı.

İzinsiz bağış kampanyası dedikleri de bir Facebook duyurusundan ibaret. Kaldı ki o zamanlar sosyal medya duyurularını kampanyadan sayan bir kanun maddesi de yoktu, üç dört yıl sonra çıktı.

Son bir söz: Nesin ailesi bu ülkenin düşmanı değildir, aksine, Birinci Dünya Savaşı’na, ardından gönüllü olarak Kurtuluş Savaşı’na katılan dedemi de sayarsak, üç kuşaktır karşılıksız bu halka hizmet ediyoruz, izin verirlerse daha da edeceğiz.

Yetti ama!"

Yetti mi ?..

Haziran 04, 2017
    Matematik Köyü'nün kurucusu Prof. Ali Nesin ile 12 Eylül ve 16 Nisan referandumlarını değerlendirdi. Nesin, 'Bugün olsa yine "Yetmez ama evet" derim' dedi.

Alıntı Originally Posted by kutsi Yazıyı Oku
    Yetti mi ?..
    Güzel tespit.

Teşekkürler.

Bunlar yüzünden bu sıkıntılar.

iran da yada başka yerlerde yaşananlardanda ders almamışlar.

iran kullan at yapıp işleri bitnce vinçleri devreye sokmuştu.

İnşallah burada bunları yaşamayız.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 211/1195 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311711 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •