Sayfa 211/1009 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311711 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 1,681 - 1,688 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

İbinatör : 18,96’ya kafa attı

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    İbinatör : 18,96’ya kafa attı
    ben bacağına bakıyorum
    19 a bacak sokarsa dikkatli olmak lazım
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    Ergen misin lan sen
    Gel bi düzeltsene beni
    Dingil herif , gel yüzüme karşı bunların birinci harfini söylesene. Ben şu an İstanbul Beylikdüzü ndeyim. Gel şunları yüzüme söylesene.

Forum ahalisi özür dilerim meşgul etmek istemem.
    Ama dün akşam , geri giderseniz 1-2 sayfa bu terbiyesiz ile , tanımam etmem , kimseyle de bu ağız dalaşına girmem , %69 ve %31 ile ilgili yapılan esprilere bi iki satır da ben yazdım , bu denyo durup dururken yazımı alıntılayıp bana geri zekalı diye hakaret etmiştir . Tanımam etmem. Klavyede yazmak kolay. Biraz daha ileri gidilirse ana avrat allah kitap da küfür edilebilinir.
    Kısa bir şey diyorum , eğer maçan yetiyorsa oturduğum çevreye yakın isen zahmet etme , delikanlıca bi adres ver gel bu hakaretleri yüzüme söyle. Cümleni bitiremeyeceğinin şimdiden garantisini verebilirim.
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    o espiride bende kötü bir şey görmedim normal yapılan espirilerden biriydi
    bişeyi yanlış anladı sanıerım
    Bende yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum bugüne kadar iki forumdaşın da haddi aşan msjına rastlamadım diye hatırlıyorum siyaset işi girince insanlar neden anlamıyorum ama geriliyor

bende sakin kalınması taraftarıyım

saygılar.

4. BOTAŞ haberleri dikkat çekici.
    Tıkanmış olma ihtimali var yeni yapılanma olacak gözüküyor.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Adam güzel konuşmuş. Şaşırdığım oradaki iktidar yalakalarının adamın sözünü kesmemesi, ikide bir araya laf sokmaya çalışmaması. Eskiden hep öyle olurdu. Bir moral bozukluğu, bezginlik var gibi geldi o cenahta..
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Hazine 2023 yılı dış finansman programı çerçevesinde ABD doları cinsinden
    2029 vadeli bir tahvil ihracı gerçekleştirmek üzere Deutsche Bank, HSBC ve
    J.P. Morgan’a yetki verdiğini açıkladı. Bloomberg haberine göre 2,25 milyar
    dolar tutarındaki ihraç için getiri %9,5 oldu.

7.  Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    Ergen misin lan sen
    Gel bi düzeltsene beni
    Dingil herif , gel yüzüme karşı bunların birinci harfini söylesene. Ben şu an İstanbul Beylikdüzü ndeyim. Gel şunları yüzüme söylesene.

Forum ahalisi özür dilerim meşgul etmek istemem.
    Ama dün akşam , geri giderseniz 1-2 sayfa bu terbiyesiz ile , tanımam etmem , kimseyle de bu ağız dalaşına girmem , %69 ve %31 ile ilgili yapılan esprilere bi iki satır da ben yazdım , bu denyo durup dururken yazımı alıntılayıp bana geri zekalı diye hakaret etmiştir . Tanımam etmem. Klavyede yazmak kolay. Biraz daha ileri gidilirse ana avrat allah kitap da küfür edilebilinir.
    Kısa bir şey diyorum , eğer maçan yetiyorsa oturduğum çevreye yakın isen zahmet etme , delikanlıca bi adres ver gel bu hakaretleri yüzüme söyle. Cümleni bitiremeyeceğinin şimdiden garantisini verebilirim.
    Forumdaki arkadaşlar kusura bakmayın bu şahsa özelden yazacağım daha önce de gel diyen, geleyim diyen olmuştur. Hep olacaktır . Milletimizin ekseriyati böyledir . Tekrardan özür.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Ramazan kolisinde yıllık enflasyon %131

Ramazana sayılı günler kala, perakende zincirleri erzak kolilerini satışa sunmaya başladı. Geçen yılın Ramazan ayına göre koli fiyatları yüzde 131 arttı. Geçen yıl 99,90 lira olan en küçük koli fiyatı 229,90 liraya yükselirken “lüks†koli fiyatı ise yüzde 90 artışla 549,90 lira oldu.

https://www.ekonomim.com/ekonomi/ram...ten-09-03-2023

Sayfa 211/1009 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311711 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •