-
Kap’da bu temettu izne baglidir diye bir haber var aslinda
Sent from my iPhone using Tapatalk
imza yok.
-
1.5 milyon lotu alnusa kimler verdi?
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Temettü izne bağlanmış ilginç bi haber... seans içinde gelmiş haber ve hisse iyi kapanış bile yapmış. Acaba diyorum bu hissenin temettü vermesinden ziyade vermemesi mi daha pozitif algılanır? Bu şirket benim olsa ve temettü almam engellense 1.bedelsiz verir hisseleri uçururum. 2.şirketi satarım. 3. Onu yazmıyım dürüstlüğe sığmaz. Sadece 3. Şık bize zarar verir ilk iki şık temettüden bile iyi gelir.
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Kısaca nereye kadar yolu var bu bilanço ve temettuyle acaba?
-
Bankacılık düzenleme kurumu kerpayı dadmasına izin verirse dagıtım olcakmış izin vermesse temeddü ödemesi olmıycak anca seneye mayısda normal kerlardan dagıtabilir
-
"%51' i A Grubu ve %34 ü B grubu olmak üzere hisselerimizin toplam %85 lik kısmı tam mükellef tüzel kişi olup, tam mükellef tüzel kişi hissedarlara kar payı ödemeler brüt olarak yapılacaktır. Brüt kar payı oranı %29.00, 1 TL nominal değerli paya isabet eden kar payı 0.2900-TL dir."
bu ne demek anlayan var mı?
temettü sadece tüzel kişilere mi dağıtılacak demek ben anlamadım.
-
a gurubu patronun elinde olan b gurubu şirkette çalışanlar için ayrılmış hisseleri temsil eder.yani halka açık olmayan %85 hisseden bahsediyor.kalan %15 te halka açık .bürüt kar şirketten çıkacak meblağ.neti de %15 stopaj dan sonra kalan paradır
-
Yani halka acik olan yani bize kar payi dagitilmayacakmi bilen biri aciklayabilirmi lutfen tskler
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri