Sayfa 211/336 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311 ... SonSon
Arama sonucu : 2688 madde; 1,681 - 1,688 arası.

Konu: BSOKE - Batısöke çimento

1. 1000 lota 539 lira.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2. Bu haber elinde hisse senedi olan için kötü mü yoksa iyi mi? Net cevap alabilirmiyim

3. Moral bozmak yok. Bedelli ile sanırım kalan borçları da kapatacaklar. Geçen sene zaten 180 milyon para girdi kasasına
    Bu bedelliden de 140 milyon girecek kasaya eğer spk onay verirse.
    Ama en önemlisi düzelen bilânço ve satışlardaki artışlar. Ayrıca tam kapasite fabrikanın üretime başlaması da kocaman bir artı bence.

SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Ama bu fiyatlardan bedelliye yatırımcı gelir mi bilemiyorum

SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Sizede bedellimi çıktı şapkadan.

Neyseki şirketin piyasa defter değerleri BTCIM kadar olmasada ucuz bence. O yüzden bedelliye bu fiyattan girmek mantıklı gibi görünüyor. Ayrıca şirketin yükselen karlılıklarınıda baz alırsanız bu işten ciddi karlıda cıkabilirsiniz.

Ancak yinede matematiksel hesaplamalar yapıldıktan sonra düşülüp karar verilmesi en doğrusu.

Hakkınızda hayırlısı olsun bilancolar saglam geldiği sürece çokda problem olmayacaktır.

kar edecek ve karını arttıracak bir firmada bedelliye girmek özellikle piyasa defter değeri düşükken girmek çok mantıklı olacaktır.

Ama kimsenin vebaline girmeyelim biz yine herkes oturup hesap kıtap yapsın.
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

6. Ben zaten lotları çoğaltacaktım bedelliyle kağıt dahada ( fiyatsal ) ucuz olacak.......1000 lota 539 lira. Diyelim bölündüğü gün ağırlık ortalaması 1.50 + 0.539 = 2039 :1.539 = 1.32 tl olarak piyasaya girecek 1000 lotta adet olarak 1539 lot olacak.Bedelliyede 1000 lot için 539 tl ödenecek.

7.  Alıntı Originally Posted by AAMATÖR Yazıyı Oku
    Ben zaten lotları çoğaltacaktım bedelliyle kağıt dahada ( fiyatsal ) ucuz olacak.......1000 lota 539 lira. Diyelim bölündüğü gün ağırlık ortalaması 1.50 + 0.539 = 2039 :1.539 = 1.32 tl olarak piyasaya girecek 1000 lotta adet olarak 1539 lot olacak.Bedelliyede 1000 lot için 539 tl ödenecek.
    Hocam iyide varimizi yogumuzu bu hisseye baglamistik.Simdi beni kara kara düşündüren yüz küsur binlirayi nereden bulacağım.Elinde yirmi otuz bin lot mal olan için bir sorun olmayabilir.Simdi beni kara bir düşünce aldı uyku dunek yok.Yarisini satıp bedelliye katilsam zaten zarardayiz.Velhasil benim için yandı gülüm keten helvası.Aylardir bütün korkum buydu.Korktugum başıma geldi.Hay ben böyle şansın.....

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by ulas351 Yazıyı Oku
    Hocam iyide varimizi yogumuzu bu hisseye baglamistik.Simdi beni kara kara düşündüren yüz küsur binlirayi nereden bulacağım.Elinde yirmi otuz bin lot mal olan için bir sorun olmayabilir.Simdi beni kara bir düşünce aldı uyku dunek yok.Yarisini satıp bedelliye katilsam zaten zarardayiz.Velhasil benim için yandı gülüm keten helvası.Aylardir bütün korkum buydu.Korktugum başıma geldi.Hay ben böyle şansın.....

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yarısını satıp gir.

zarardan olman birşeyi değiştirmiyor.

BUgun bütün lotları satsan eline kaç para geçecek.

bugun hiç satmasan portfoy değerin ne

ikiside eşit değil mi.

o halde satmaman neyi değiştiriyor ? satsanda satmasanda zaten zararın aynı. O para zaten kaybedilmiş bir para satmadığında gerimi veriyorlar o parayı.
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

Sayfa 211/336 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •