Sayfa 211/548 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311 ... SonSon
Arama sonucu : 4382 madde; 1,681 - 1,688 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by temel analiz 1 Yazıyı Oku
    2017 de
    - Öncü Girişime 20 milyon tl koymuş
    - Nakite sıkışan Hürriyet ten yaklaşık 40 milyon tl gayrimenkul almış,
    - Yanılmıyorsam temettü veriminde BİST in en iyilerinden,
    - Kasasında 106 küsür milyon nakiti olan,
    - Finansal borcu olmayan
    - Bilançusunda 256 milyon tl lik yatırım amaçlı gayrimenkulleri olan,
    - 2018 engeç Nisa'n sonuna kadar 30 milyon tl civarı temettü dağıtacak DGZTE...
    - 04. ARALIK 2017 de 30 milyon tl civarı temettü dağıtmış...
    - Türkiye'nin en çok satan, POSTA gazetesi ve en çok satan spor gazetesi FANATİK İn sahibi
    - Binadan elde ettiği kira geliri yaklaşık 9 milyon tl/yıl
    - 2017 yılı reklam geliri 74 milyon tl civarı
    - 2007 de Deutce nin 22.000.000 DGZTE hissesi için Adedi 4$ dan ��

Vay babam vay... Sen neymişsin be abi...Doğan boşuna uğraşmıyormuş, seni Hurgz ile birleştirmek için...

Sadece gayrimenkulleri ve nakiti 370 milyon tl + Türkiye nin en çok satan günlük ve en çok satan spor gazeteleri+ iştirakler...

890 milyon doların Ne kadarı DGZTE için acep... HURGZ ve diğer borçlu şirket satışları için 1.100, 890 a iniyorya, demeksizin onların fiyatı bu nedenle aşağı çekiliyorsa, nakit, arsa, bina, kira, iştirak zengini DGZTE için ise tam tersi fiyata ekleme yapmak gerekmez mi

Asla yatırım tavsiyesi değildir
    Tebrik ederim....budur....

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ateşteki ağaç menem, dönüp duran şu taş menem,
    Bak şu ateş yalımına, ben bu yanana sığmazam...

2. Diger firmalar 890 m dolar üzerinden degerlendirilebilir....dgzte 1100 m dolar uzerinden degerlenecektir...

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ateşteki ağaç menem, dönüp duran şu taş menem,
    Bak şu ateş yalımına, ben bu yanana sığmazam...

Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    40 bin lot yok cok daha fazlasi var sizden daha rahatim bundan suphem yok.borsada analizini yapar hedefini koyup beklersin 1 2 gunluk hareketle borsa yatirimi yapilmaz.ilk hareketinde 100 bin lottumu elimden almislardi her turlu hareketi gordum ben bu kagitta ondan rahatim.bu kagidin 3 olmasi ya da 5 olmasi benim icim bir anlam ifade etmiyor
    Herkesin parasi risk anlayisi parasinin maliyeti farkli.benim borsadaki param cok dusuk maliyetli 20 yili devirdik borsada o kadar olsun ki tek kagidim gazete de degil.
    Pazartesi gorusuruz herkese Allah gonlune gore versin
    Rahat olmanız on numara beş yıldız benden

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

4. Herkes satışın ucuza olduğunu söylüyor.
    Acaba piyasa bunu bilerek gerçek değerinde yani 890 milyon dolar üzerinde bir fiyatlamaya gidebilir mi?
    İlk sert düşüşte çok insan panik olacak ve bunu mutlaka deneyecekler..
    Önemli olan 1-2 ay sonraki fiyatlar..

5. Bakalım endeks korkusu ne kadarını dökecek. Dohol tavana yakın açacak duruyor, ama diğerleri baskılanmış duruyor. Dünkü kapanış civarından açıp Dohol'ün tavana yakın olduğunu görülünce tekrar yukarı çıkar gibi. Ama olabildiğince düşük açıp oradan yukarı doğru satanın malı alınarak gidecek gibi

Ytd

Alıntı Originally Posted by kdrhsmkb Yazıyı Oku
    Bakalım endeks korkusu ne kadarını dökecek. Dohol tavana yakın açacak duruyor, ama diğerleri baskılanmış duruyor. Dünkü kapanış civarından açıp Dohol'ün tavana yakın olduğunu görülünce tekrar yukarı çıkar gibi. Ama olabildiğince düşük açıp oradan yukarı doğru satanın malı alınarak gidecek gibi

Ytd
    endexin hiç alakası yok inan

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

7. Çok kötü açtı.1.48

8. Dohol +9 Açtı bizimki hürriyet ufak artı, mipaz eksi açtı

Sayfa 211/548 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •