Sayfa 2110/2317 İlkİlk ... 1110161020102060210021082109211021112112212021602210 ... SonSon
Arama sonucu : 18533 madde; 16,873 - 16,880 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. https://x.com/OdakTV1/status/1876912935202689416

Odak TV
    @OdakTV1
    Hesena Aşireti Temsilcisi Ercan Konuk, Kuzeni Hakan Fidan’ın Kürtçe bildiğini söyledi:

“Hakan Fidan Kürtçe biliyor mu?” sorusuna “Evet, biliyor. Malum Ankara’da büyümüş. İnsan fazla konuşmayınca... Hakan Fidan’ın Kürtçe konuştuğunu biliyorum. Kendisini iyi geliştirmiş bir insan, onunla gurur duyuyoruz."
    Hakan Fidan, CB olsun...
    @erefefik

2. Gusholder Haber Bülteni
    @gusholderhaber
    ·
    7 Oca
    Kanada'da 11 dakika boyunca ölü kalıp kalp masajıyla hayata dönen Adam Tapp:

“Tek bir noktadan her şeyi görüyormuş gibiydi. Artık Adam değildim, hiçbir şey değildim. Mükemmeldim, huzur içindeydim."
    7 Ocakta kaydetmişim bu haberi. Maksatlı, istihbari haber bu. Bugün yaşayan pek çok insan, ölümün(mesela silahla vurularak ölmek) huzur verdiği bir rüya görmüştür.
    @erefefik

3. #SONDAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan:

"Bu ülkede kimse yargıya müdahale edemez."
    Evet. Etmemek lazım. Katılıyorum...
    @erefefik

4. Sorumluluk kimde?

Belediyede mi, yoksa Turizm Bakanlığı'nda mı?

İkisinde de değil, buraya kayak yapmaya gidiliyor, yani spor tesisi kapsamına giriyor.

O zaman sorumluluk Spor Bakanlığı'nda.

Diyanetin hiç mi sorumluluğu yok? İnsanlar cayır cayır yandı be ya...

Bu diyanet, en son kaç kişiye pamuğu tıkadı?

Ölen sayısı nedir?

Dalga mı geçiyorsunuz efendim?
    @erefefik

Kurallara uymamak normal hale gelirse böyle olur.

Devlet, haritasının her yerinde koyduğu kurallara uymayana caydırıcı ceza vermek zorunda.
    Af ta olmamalı.

Aywaaaa...!
    Yine kayıplardasın...

Suriye'ye mi tayin edildin?
    N'öörüyoñ?

7.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Aywaaaa...!
    Yine kayıplardasın...

Suriye'ye mi tayin edildin?
    N'öörüyoñ?

Ben koruluklara gittim… yaşamın yalnız zaruri ihtiyaçlarıyla karşı karşıya kalabilmek için; bu yaşamın bana öğretebileceği bir şeyin olup olmadığını anlamak için; ki ölürken yaşamadığımın farkına varmayayım. Yaşamın bütün iliğini emmek istedim.
    Naaabayım be ya...
    @erefefik

8. 🚨 KRİTİK UYARI 🚨

Ege Volkanik Yay Kuşağında sismik hareketlilik aşırı seviyede olağandışı bir şekilde devam ediyor!!!

Ege Denizi, Oniki Adalar ve Santorini'yi kapsayan çok geniş bir alanda devam eden depremler bölgede büyük bir depremin olma olasılığını artırmaktadır.

Sismik Uyarı sabittir.

#deprem #EgeDenizi
    Sorun deprem değil. Sismik hareketlilik, gezegenlerin dizilimiyle ilgili olmalı. Asıl sorun, 3600 yıl önce patlayan ve Akdeniz'de aynı anda 5 medeniyeti yok eden, süper volkan Santorini...
    Aşağıdaki linklerde, çoğunlukla doğru bilgiler var:

https://tr.wikipedia.org/wiki/Santorini

Santorini volkanın tefra tabakalarının Türkiye'de görüldüğü yerler ve kalınlıkları şu şekildedir: Burdur Gölhisar Gölü (1–4 cm), Salihli Gölcük Gölü (12 cm), Köyceğiz Gölü (9 cm). Ayrıca Nil Deltasında, Akdeniz'de ve Sinop'ta yapılan sondajlarda bu küllere rastlanmıştır.[1]
    https://www.britannica.com/event/eruption-of-Thera

Thera patlaması , yıkıcı Bronz Çağı'nda Girit'in yaklaşık 70 mil (110 km) kuzeyindeki Ege adası Thera'da uzun süredir uyuyan bir yanardağın patlaması . Muhtemelen patlamayla aynı zamanda meydana gelen depremler Knossos'u parçaladı ve Girit'in kuzeyindeki diğer yerleşim yerlerine zarar verdi. Thera patlamasının MÖ 1500 civarında meydana geldiği düşünülüyor , ancak 1980'lerde Grönland buz çekirdeğinden ve ağaç halkalarından ve radyokarbon tarihlemesinden elde edilen kanıtlara dayanarak, bazı bilim insanları bunun daha erken, muhtemelen MÖ 1620'lerde meydana geldiğine inanıyor . Patlamadan kaynaklanan kül ve süngertaşı Mısır ve İsrail kadar uzak yerlerde bulundu ve patlamanın Atlantis efsanesinin ve Eski Ahit'teki Çıkış kitabındaki hikayelerin kaynağı olduğu yönünde spekülasyonlar oldu .
    Yahudiler, Mısır'da hiç yaşamadılar. Orada yaşayanlar; bugün ülkemizde de yaşayan Çerkezler, Çeçenler, Abhazlar, Lazlar, Kürtler ,Arnavutlar ve hatta Aşkenazların da ataları olan Hiksoslar'dır.

İşte böyle silahlarla kuzeyden geldiler ve Nil deltasının olduğu, Kuzey Mısır'ı ele geçirdiler. İşte yukarıdaki kılıçla, o zamanlar Tanrı olduğuna inanılan Firavun'un kellesini uçurdular.
    Buyrunuz Tanrı'nın kellesi:

Yaklaşık 2 yüzyıl, Mısır'ı ellerinde tuttular. Santorini patlamasıyla, korkunç tusunamiler oluştu, bu sebeple kaçmak zorunda kaldılar. Tevrat'ta anlatılan, Kızıldeniz'in yarılması hikayesi buradan gelir.

Santorini patlayabilir. Düşük ihtimal olsa da patlayabilir.
    @erefefik

Sayfa 2110/2317 İlkİlk ... 1110161020102060210021082109211021112112212021602210 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •