Sayfa 212/346 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312 ... SonSon
Arama sonucu : 2762 madde; 1,689 - 1,696 arası.

Konu: SELEC - Selçuk Ecza Deposu

1. Selçuk Ecza Deposu 2020 birinci çeyrek bilanço analizini dikkatinize sunarım.
    https://youtu.be/mV4DwJ0ZQvM

2. Herkeste bir pollyannacilik var ya hadi hayirlisi

İlginç olan borsa da 30,40 50,190 fk’larla işlem gören çok fazla hisse var ve devamlı tavan çekiyorlar!!!!
    Bir elin parmağı kadar kar eden şirketileri de beğenmekte zorluk çekiyıruz☹

4. Borç borç diye yazanlar o paranın ne ici n cekildigi hakkındada fikir üretsinler dimi,
    Siz olsanız o kaa para içindeykene neden kredi alırsınız!!!!!!!!!!!

5.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Borç borç diye yazanlar o paranın ne ici n cekildigi hakkındada fikir üretsinler dimi,
    Siz olsanız o kaa para içindeykene neden kredi alırsınız!!!!!!!!!!!
    Ilac stogu yaparak ilaca gelen zamlardan kar elde etmek icin olabilir mi? Mesala faiz atiyorum yuzde 8 ama gelecek zam yuzde 12 olsa 4 puan elin tasiyla kus vurmak gibi kendj paran + bankadan aldigin para ile daha cok kazanmak

6.  Alıntı Originally Posted by Master_ Yazıyı Oku
    Ilac stogu yaparak ilaca gelen zamlardan kar elde etmek icin olabilir mi? Mesala faiz atiyorum yuzde 8 ama gelecek zam yuzde 12 olsa 4 puan elin tasiyla kus vurmak gibi kendj paran + bankadan aldigin para ile daha cok kazanmak
    Fakir düsünmeyin,zengin düşünün biraz

7.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Fakir düsünmeyin,zengin düşünün biraz
    800 mılyon kısa vadelı borcta yuZde 5 artı yazsa 40 m eder e tabı sende para daha cok bellıkı 40 mılyonu begenmıyon bız fakır dusunuyoruz

8. Borsadaki birçok hisseyi inceleyin ve bunların ne kadar pahalı olduğunu göreceksiniz.Buranın gerçekten kıymetli yorumcuları bence fazla "İnce eleyip sık dokuyorlar".Öyle şirketler var ki borç içerisinde.Zaten bazı şirketler hala kapalı ve üretim dahi yapmıyor...Bir de Milpa diye bir hisse var; arsası belki değerlenebilir diye 1.80'den 5 liraya doğru gidiyor ! O kadar çok örnek var,inanın sizleri sıkmak istemiyorum hatta sizler bunları benden daha iyi biliyorsunuz.Bizim kağıt bundan sonra düşerse de şaşırmam !Çünkü,bizim borsa da gerçekten garip işler oluyor.Selec'deki tek garip iş ise kasan da o kadar nakit varken niye hala kredi çekiyor !?...Yoksa borsanın samimi olarak söylüyorum en ucuz hisselerinden birisi.Ama,inatla gitmiyor.Belki şu iğne veya ilaç bulunur da istediğimiz noktaya gelir...

Sayfa 212/346 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •