Sayfa 212/650 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312 ... SonSon
Arama sonucu : 5195 madde; 1,689 - 1,696 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Bu hisse 5 liralardan buralara düştü halka arz edeceğiz haberleri ile yüzdesini alıp çıktılar bu fiyatlardan hisse potansiyeli huzursuz etmez zaten arz fiyatına yakın bu hissede teknik işlemez patron mal satar ya da kiimse satar devamlı satar hissenin başı kalkmaz çünkü neyi başardı hisse kafein imi arzetti smartiksimi BIST ın tarihi yükselişinde çoğunuz başka hisselerde trade yaparken biz gönderilen halka arzlar şimdi gerçekleşir beklentisi ile maldaydık ve olan bu Bıst primi gitti bu hissenin zaten primi olmadı daha söylenecek çok şey var kimse benimde yorumlarımla mal almasın satmasın kendi adıma maliyetimde giderim.

2. Kağıdı aldığımda birisi geçmiş olsun demişti boşuna dememiş.şimdi daha iyi anlıyorum o arkadaşın ne demek istediğini

para girişi

para çıkışı

4.  Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    Ek 9721
    Evet çok açık değil mi herşey
    Finans tahtanın içine etmiş
    dedikleri gibi finans değil citibanktır
    2.6 milyon hisseden geriye citide 300 bin kalmış oluyor.bu baskıyıda bitirmiş olabilir.yarında kalanını satarsa hafif düşüşten sonra toparlanması gerek.burda sorulması gereken bu citi neden bu kadar malı bir günde çıktı?,insider trading olayımı var.

5.  Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    Kağıdı aldığımda birisi geçmiş olsun demişti boşuna dememiş.şimdi daha iyi anlıyorum o arkadaşın ne demek istediğini
    ;)

2.66 veya 2.64 den almıstn sanırım.. Verem Tur hoşgeldiniz

6. boyle dandik abidik gubidik hisseleri alırsak sonumuz her zaman hüsrandır. diyeceksiniz ki madem oyle sen neden aldın. SPK'ya 2 şirketini halka arz edecem diye KAP'a haber gönderdi ve SPK onayladığı için aldım. fakat kandırıldım. zarar uğradım.. neden mi
    spk kabul etmesine ragmen bu SEREFLİ beyfendiler ya biz o kurum olmadi metro yatırım ile anlasma yapacaz dediler tekrar sureci uzattılar..

bu SEREFLİLER kendi mallarını satıyorlar ama KAP'ta haber var mı patron kendi malımı sattm demiyor cunku aslında kendinin olan malı baska birilerinin adı altında dolayısı ile açıklama gondermekten kendini kurtarıyor ooo ne guzel dunya sistemin açıklarını bulmuşlar bizi dolandırıyorlar resmi olarak.

kucuk yatırımcı psikolijisi her zaman dustugu gibi yukselecek yok satan varsa alanda var falan gibi hikayerlerle avunur.. boyle SEREFLİ patronlar da elimize verir.

7. faaliyet alanı girisicimlikten para kazanmak olan bu şirket giriştiği her işten ZARAR etmiştir. tekrar tekrar yazmayacam merak edenler arka sayfalardan bulsunlar.. Örümcek ağını güzel kurmuşlar. VERUS + VERTUR + ACSEL bunların GEREL ve ANELT de yatırımları var. ana holding VERUS yatırıcımcısı kazanırken diger sirketlerinden bizden kazanıyor haram etsem kufur etsem ne olacak kendi kendime tek yapabilecegim SPK'ya sikayet onuda yaptık cevap bile gelmedi.

8. Giriştiği işten tek kazandığı bir faaliyet var BORSA da cevirdikleri oyunlar.. zaten buradaki getiri onlara kat kat yeter

Sayfa 212/650 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •