Sayfa 212/996 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312712 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 1,689 - 1,696 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Çalıştınız kurumların hisse alım satım komisyon oranı kaç arkadaşlar.Vakıf binde 0,5 de ısrar ediyor, olmazsa değiştireceğim aracı kurumu..

2.  Alıntı Originally Posted by 06acm06 Yazıyı Oku
    Çalıştınız kurumların hisse alım satım komisyon oranı kaç arkadaşlar.Vakıf binde 0,5 de ısrar ediyor, olmazsa değiştireceğim aracı kurumu..
    Benim de Vakıf yatırım onbinde yedi ödüyorum. Portföyün büyüklüğü ve hacme göre komisyon oranları degisiyor. Aracı kurumlar daha iyi oranlar veriyor onbinde dört ya da beş genelde oranlar

3.  Alıntı Originally Posted by 06acm06 Yazıyı Oku
    Çalıştınız kurumların hisse alım satım komisyon oranı kaç arkadaşlar.Vakıf binde 0,5 de ısrar ediyor, olmazsa değiştireceğim aracı kurumu..
    Banka olarak düşünürsek gayet iyi bir oran bence. Bankalar binde 1'in altına naz yapıyorlar. Benim kurum Sanko ve Osmanlı Menkul, oran ikisinde de 0,473.

Syg.
    Saygılar...

4.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Benim de Vakıf yatırım onbinde yedi ödüyorum. Portföyün büyüklüğü ve hacme göre komisyon oranları degisiyor. Aracı kurumlar daha iyi oranlar veriyor onbinde dört ya da beş genelde oranlar
    Banada hacminiz çok iyi ancak verebilieceğimiz en son rakam onbinde 5 daha aşağısı olmaz, piyasada da bu oranın sltı yok dediler.
    Arkadaşım var diyorum, onbinde 2, benden daha az hacime sahip diyorum, bana bilmem ne tebliğine göre mümkün değil diyorlar..

5.  Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    Banka olarak düşünürsek gayet iyi bir oran bence. Bankalar binde 1'in altına naz yapıyorlar. Benim kurum Sanko ve Osmanlı Menkul, oran ikisinde de 0,473.

Syg.
    Tebliğ var diyorlarda, ne tebliği olduğunu kendileride bilmiyor.😊
    Onbinde, binde oranları karışıyor bazen.

6. %0,05 oranı

7.  Alıntı Originally Posted by 06acm06 Yazıyı Oku
    Banada hacminiz çok iyi ancak verebilieceğimiz en son rakam onbinde 5 daha aşağısı olmaz, piyasada da bu oranın sltı yok dediler.
    Arkadaşım var diyorum, onbinde 2, benden daha az hacime sahip diyorum, bana bilmem ne tebliğine göre mümkün değil diyorlar..
    Bir de Noor Cm de hesabım var onda da onbinde dört komisyon oranım.Gecen ay kampanya vardı onbinde iki yaptılar. Ben onbinde bir komisyon ödeyen biliyorum...

8. Memnun musunuz aracı kurumdan.Bende araştırma içindeyim.Olmazsa vakıfla yollarımız ayrılacak..

Sayfa 212/996 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312712 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •