Sayfa 212/844 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312712 ... SonSon
Arama sonucu : 6752 madde; 1,689 - 1,696 arası.

Konu: ISBIR - İşbir Holding

1. Bu arada haber süper felan değil 2015 yılının haberi olabilir.Ara ara böyle haberler çıkıyor.Tarihi kontrol edin derim.Bende açılmıyor link.Sonra hüsran olmasın.Toyota koltuğu işine dönmesin.

Alıntı Originally Posted by viking Yazıyı Oku
    Bunlar normal pazarda işlem görür holding hala sürünür bu pazarda.Sayın Gültepe POİP te işkem gören holding var bilmem farkındamısınız.
    Umpaş var bide

3. Umpaş holdingten saymam işbir o nun yanında dünya devi olur kıyaslarsak.

4. Isbir yatak kendi sitesinde yayinlamis basin bultende sabah gazetesi haberi koymus

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Ya dünki yada bugunki sabah gazetesi ekonomi sayfasi

6. Baktım şimdi
    30.01.2015 sevinç bitmiştir.Geçmişte bu tip haberler var.Sünger halka arzı gibi.Toyota iş birliği.Optiği bile sattı bişey olmadı.Otamosyon işine girdi ne olduğu belli değil.Haber 4 yaşından gün almış hareket yok.

7. Bu hisse elbet ederini bulacak.ben emeklilik icin topladim .ve 5-6yilim var.

Son düzenleme : tipitip; 30-01-2019 saat: 15:44.

Alıntı Originally Posted by tipitip Yazıyı Oku
    Cok önemli bi konuya degindin.
    Sadece balikesir de arazilerin bayagi bi denetlendiğini okudum gecen gun para dergisinde.
    Ve balikesirli bi is arkadasimla gecen ay ki muhabbetimiz geldi aklima
    Bana dedigi isbirin balikesirde de fabrika haricinde arazilerininde oldugunu soylemisti.
    Ayrica ankaraydi sanirim yeni fabrikaya tasinmisti eski fabrika yerlesim icinde kalmıştı. Ve toplu konut sirketleri kapilarini asindiriyodu sirketin.
    Bildigim kadariyle ankarada da arazileri var. Diger sunger fabrikalarinin oldugu izmirdede vardir arazileri ihtimal.
    Yanilmiyorsam isbirin isbir gyo sirketi de var diye biiyorum

Bu haftaki para dergisinde Balikesir bölgesindeki arsalar toplanıyor diye yazıyor,,müthiş rant olacağı söyleniyor.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Sayfa 212/844 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312712 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •