Sayfa 212/674 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312 ... SonSon
Arama sonucu : 5387 madde; 1,689 - 1,696 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Bugün 25k üç lot daha ekledim gidecek ümidiyle. İyi bir grafiği var. İlerleyen günlerde güzel bir ivme yakalamasını umuyorum. Tam tersi aşağılara doğru koşarsa sadece yeni eklemeler yapmayı planlıyorum.

2. Ne hikmetse son zamanlar da her şey gökten geliyor, zamlar, yangınlar, depremler, açlık kıtlıkla sınanmalar, mülteciler yağıyor mübarek.

3. [IMG]Bakan Nebati: Dualarla enflasyonun üstesinden geleceğiz[/IMG]
    TUİK ile diyememiş, göklere havale etmiş.

4. "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5. ASPİLSAN (Bir Aselsan iştirakidir)

https://twitter.com/aspilsan_enerji/...ECwxjvCHRJcRyA

Avrupa da tek, Global bir oyuncu ve bu da hafta sonu gelen haber.

6. Tam 4 seas 1.6$ direncini zorladı geçemedi sonunda cuma 1,60$ üzerinde kapadı, 1,60$ seviyesinin kalıcı destek olması dileğiyle herkese hayırlı olsun yeni sağlam direncimiz artık 1,8$ seviyeleri diyelim.

7. Tavan oldu herkes mutluluktan ağlıyor galiba, yazmadığına göre

8.  Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    enflasyon ve dolar bazlı satışarı da koyarsak gelecek olan bilançolarla F/K oranı da da düşecek .

Tarihsel F/K ( Fiyat/Kazanç) ortalamsının yüzde 50 aşağısında işlem görüyor şu an benim hesabıma göre.

Elimde hisse yok . Almayı düşünüyorum uzun vade olarak.

NOT: Yazdıklarım kendi fikirlerimdir ve bilgi amaçlıdır .Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.
    portfoyüme ekleyemeden hisse uçtu. Kısmetim değilmiş demek ki.

NOT: Yazdıklarım kendi fikirlerimdir ve bilgi amaçlıdır .Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.

Sayfa 212/674 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •