Sayfa 212/1001 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312712 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,689 - 1,696 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,429
    Gençliğe Hitabemiz ne kadar da doğru!Tekrar tekrar okumak lazım!
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Akşener : Dün 5 parti Sayın Kemal Kilicdaroglu’nun aday gösterdi , bizde yaptığımız anketlerin sonucunda Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu ismini sunduk

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Akşener: Dün itibarıyla 6'lı masa milletin iradesini kararlara yansıtma iradesini kaybetmiştir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,429
    kalp krizi riskine dikkat sakin kalın!
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

bayan akşener..

RTE ye bir 5 yıl daha HEDİYE EDEN PARTİ olarak tarihe geçtiniz.ülkeyi karanlığa gömdünüz.
    yazıklar olsun..
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Kılıçdaroğlu: Merak etmeyin bütün taşlar yerine oturacak

Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi Eksisozluk ile ilgili erişim yasağının kaldırılması kararını kaldırdı . Siteye erişim yasağı devam edecek .

Ekşisözlük :

Sayfa 212/1001 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312712 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •