Gençliğe Hitabemiz ne kadar da doğru!Tekrar tekrar okumak lazım!
Gençliğe Hitabemiz ne kadar da doğru!Tekrar tekrar okumak lazım!
Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Akşener : Dün 5 parti Sayın Kemal Kilicdaroglu’nun aday gösterdi , bizde yaptığımız anketlerin sonucunda Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu ismini sunduk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Akşener: Dün itibarıyla 6'lı masa milletin iradesini kararlara yansıtma iradesini kaybetmiştir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
kalp krizi riskine dikkat sakin kalın!
Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
bayan akşener..
RTE ye bir 5 yıl daha HEDİYE EDEN PARTİ olarak tarihe geçtiniz.ülkeyi karanlığa gömdünüz.
yazıklar olsun..
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Kılıçdaroğlu: Merak etmeyin bütün taşlar yerine oturacak
Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi Eksisozluk ile ilgili erişim yasağının kaldırılması kararını kaldırdı . Siteye erişim yasağı devam edecek .
![]()
Ekşisözlük :
![]()
Yer İmleri