Gençliğe Hitabemiz ne kadar da doğru!Tekrar tekrar okumak lazım!
Gençliğe Hitabemiz ne kadar da doğru!Tekrar tekrar okumak lazım!
"Hayatın inişlerini istemiyorum, çıkışlarına değmez."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Akşener : Dün 5 parti Sayın Kemal Kilicdaroglu’nun aday gösterdi , bizde yaptığımız anketlerin sonucunda Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu ismini sunduk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Akşener: Dün itibarıyla 6'lı masa milletin iradesini kararlara yansıtma iradesini kaybetmiştir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
kalp krizi riskine dikkat sakin kalın!
"Hayatın inişlerini istemiyorum, çıkışlarına değmez."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
bayan akşener..
RTE ye bir 5 yıl daha HEDİYE EDEN PARTİ olarak tarihe geçtiniz.ülkeyi karanlığa gömdünüz.
yazıklar olsun..
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Kılıçdaroğlu: Merak etmeyin bütün taşlar yerine oturacak
Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi Eksisozluk ile ilgili erişim yasağının kaldırılması kararını kaldırdı . Siteye erişim yasağı devam edecek .
![]()
Ekşisözlük :
![]()
Yer İmleri