Sayfa 212/499 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312 ... SonSon
Arama sonucu : 3987 madde; 1,689 - 1,696 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Düşen haberi okumadınız sanırım!Ben bu habere 27 tavan beklerdim
    Mercedes-Benz Türk, deniz aşırı ülkelerdeki Daimler Truck tesislerine yerli tedarikçilerden temin edilen üretim parçalarının gönderimini sağlayacak Türkiye Consolidation Centeri açtı.
    hocam yazdığın yoruma bak 😃,
    3 aydır düşen hissede, dip neresi, nerede durur, diye siz tartışırken ben 2 gün önce 12000/12500 aralığı alım için uygun yazmışım, çıkış yerini de yazmayım, siz bulursunuz.

2. Bu gün hacim çok gel. An itibariyle 18 bin lot.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,653
    Gene sacro topa girdi git şu kağıdı rahat bırak hedef medef verme!
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,272
    Bu haberin bedelsiz açıklaması ile ilgisi ne ? Egeen sermaye eksikliği olan
    bir firma değil yeteri parası var hem de fazlası ile var ve KKM den faiz alıyor.

Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Düşen haberi okumadınız sanırım!Ben bu habere 27 tavan beklerdim
    Mercedes-Benz Türk, deniz aşırı ülkelerdeki Daimler Truck tesislerine yerli tedarikçilerden temin edilen üretim parçalarının gönderimini sağlayacak Türkiye Consolidation Centeri açtı.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

5. Kkm me faiz gelirlerine vergi geldi. Patrona yeni bir alan lazım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,653
     Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Bu haberin bedelsiz açıklaması ile ilgisi ne ? Egeen sermaye eksikliği olan
    bir firma değil yeteri parası var hem de fazlası ile var ve KKM den faiz alıyor.
    Eski model Mercedes yerine 2024 model Mercedes kadar ilgisi var 3 gün mü 3 ay mı 3 yıl mı bilemedin!Dukkanda mal var pazar aramaya ihtiyacın yok koyuyorsun Mercedes Benze o da Daimlere her daim elinin altında dingil fren talep de var kapasite de arttırmıssin.Körün istediği bir gözdü oldu 3 göziki fabrika tek şirket artı Mercedes Benz Pazari ne diyor deniz aşırı ülkelerdeki Daimler Truck tesislerine yerli tedarikçilerden temin edilen sizce bu kim ki?
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

7. Acaba bu ticari sır olan şirket. Mercedes mi 😂

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,653
     Alıntı Originally Posted by bendosto Yazıyı Oku
    Acaba bu ticari sır olan şirket. Mercedes mi ��
    Forumun çok bilmişlerdi var onlara sor sevgili bendosto.Bayraktarlar onlara da bilgi vermiştir Analiz sentez grafik teknik işi bunlar.Onlar daha iyi bilir.Gerci onlar şimdi endeks kağıtlarındadir endeks de yükselir ya10850 olmuş bu arada.

Sayfa 212/499 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •