Sayfa 212/219 İlkİlk ... 112162202210211212213214 ... SonSon
Arama sonucu : 1752 madde; 1,689 - 1,696 arası.

Konu: Viop LXV

1. O kedi, limana gelicek,demedi demeyin.

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    akpye önerim

dini bütün muhafazakar akp ve savcıları.. tüm cehapelileri bayramın birinci günü zaaban 5inde operasyonla silivriye yollasın.

sonra niye a haberi izlemiyonuz diye kalan tüm vatandaşlarıda.

hazır kıvama gelmiş ülkem.

işler trajikomik durumda........
    Bende kenara çekiliyorum piyasada ortam normale dönene kadar çok dedikodu ve söylemler var.
    birileri sanki karışıklık çıksın diye bu işleri farklı konumlara sokarak yapıyor.
    öyle bir siyasi ikbalmişki ak-mhp-dem bir araya geliyor .
    herkese kolay gelsin bir müddet kenarda kalacam .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. İris Cibre ��
    @iriscibre
    ·
    28d
    USDTRY 0.41% yukarıda
    Bayram sonrasına kalmadı
    Spot bacağı bugün kapatıp, 4 günlük faizi alıp bugünden gidiyorlar

Dün girenler para kazanmadan gidiyor o ayrı
    Alıntı
    İris Cibre ��
    @iriscibre
    ·
    19s
    Net döviz pozisyonu 3 Haziran bilançosunda 1.9 mlr usd arttı (1 önceki gün 2.1 mlr düşmüştü)
    1.3 MLR USD'ı altın etkisi

Merkez Pazartesi işlemlerinde net 620 Mio usd alım yaptı
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Yılda bir kere ğörüşüyoz,yancılar yok salih abi, ilk kanlr toplanıyos, gerçi veletler kurban ediyorlar zati, sabah sabah iban atmışlar
    Benim oğlan ile o konuda problem yok abi. Para vereyim diyorum almıyor. Hatta maaşını komple veriyor bana bende gram alıyorum. Ek iş olarak otel deki düğün organizasyonuna gidiyor maaş harici harçlığını çıkartıyor. Kulağına kurşun şimdilik iyi gidiyor aramız. Bu aşamaya gelinceye kadar biraz uğraştım.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim oğlan ile o konuda problem yok abi. Para vereyim diyorum almıyor. Hatta maaşını komple veriyor bana bende gram alıyorum. Ek iş olarak otel deki düğün organizasyonuna gidiyor maaş harici harçlığını çıkartıyor. Kulağına kurşun şimdilik iyi gidiyor aramız. Bu aşamaya gelinceye kadar biraz uğraştım.
    Denge çok önemli, kontrol edemezsin, ama çok iyi bir dinleyici olursan,hiç korkma Salih abi.

6. Bu gün ki korkum Bozkurt reisim hünkârım Kurban pazarına giderse reisim hünkârım boğa olduğu için orada karışır bunu kurbanlık deyu bağlarlar diye korkuyorum

7.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    O kedi, limana gelicek,demedi demeyin.
    İsci abi saat kaçta demir alıyoruz bugün
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Denge çok önemli, kontrol edemezsin, ama çok iyi bir dinleyici olursan,hiç korkma Salih abi.
    Ben o konuda çok rahatım. Benim oğlan konuşmayın daha yeni söktü. Gerçekten diyorum 3-5 sene önce kafa sallayarak cevap verir ifade ederdi. Şimdi en azından iki üç kelime ile cevap veriyor. Oğlum konuştu için ağladığımı biliyorum

Sayfa 212/219 İlkİlk ... 112162202210211212213214 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •