Sayfa 213/808 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon
Arama sonucu : 6460 madde; 1,697 - 1,704 arası.

Konu: Günlük viop ticarethanesi

bu arada evet viop yazmaya devam edeceğim ama kesinlikle iddialı değilim hepsi şaka idi.. madem burdayız elbette bir şeyler paylaşacağız. kimisi haber paylaşıyor, kimisi grafik, bende rakamlarla konuşuyorum.. ama bak şöyle yazmıştın, böyle yazmıştın, diye yazan olursa bozarım şok olur... ben açıkca her yerde yazıyorum ben kendimi eğlendiriyorum. bunuda harbi namusluca düşüncemi paylaşarak yapıyorum..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

ahmet mergen yine konuştu... şu güzel piyasanın içine etmeseydi bari...

bana göre anlattıkları hikaye ama merak edip dinlemek isteyenler için, bugün akşam son yorumları

https://www.youtube.com/watch?v=5SsJvh8TwLA
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

3. Bu Moody's haberini başka yerde göremedim
    Haberin doğruluk deeecesi nedir acaba
     Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    25 : Moody's, Türkiye'nin notuna ilişkin not kararını Cuma gecesi açıklayacak

Moody's, Türkiye'nin notuna ilişkin not kararını Cuma gecesi açıklayacak.
    Kuruluşun not kararının Cuma gecesi açıklanması bekleniyor. Karara ilişkin detayları
    açıklandıkları anda ekranlarınız üzerinden takip edebilirsiniz.
    Kredi derecelendirme kuruluşu Moodys'in Türkiye notu B1, not görünümü ise negatif
    düzeyinde bulunuyor. Kararın regülasyonlar gereği borsa kapanışı sonrasında açıklanması
    beklenirken, derecelendirme kuruluşlarının takvimde belirtilen zamanlarda not
    güncellemesi açıklama zorunlulukları bulunmuyor.

-iDeal Haber Merkezi-
    - twitter.com/iDealDataHaber // www.idealdata.com.tr -

Cuma günü bu var...Bundan bir sey cıkar mı... Peşinden faiz indirimi....
    SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Alkışlıyorum [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]
    Gündüz yazdım 132175 teee vakti zamanında belirttiğim yön noktaları halen çalışıyor..
    Ben long dedim pala yanıltmadı long etti ama kapanışa doğru short açtım neden bilmiyorum [emoji23][emoji23][emoji23] aynı lotla shorta döndüm
     Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Yukarıda yazdığım senaryo %50 düşüş, %50 yükselişe işaret ediyor...

Peki ELLİOT bu duruma ne diyor...

104.727' den başlayan 108.727 ile biten impulsive bir yükseliş dalgası(1-2-3-4-5) tamamlanmış...

Elliot' a göre tamamlanan her impulsive dalganın mutlaka düzeltmesi olması lazım...

Bu düzeltmeler karmaşık olabilmekle birlikte en basit haliyle üçlü bir A-B-C dalgası şeklinde olabiliyor...

Benim A-B-C düzeltme dalgalarıyla ilgili genel gözlemim ve kanım şu şekilde...

İmpulsive 5' li dalgalardan sonra gelen A satış dalgası genelde çok sert oluyor(Dün bizi 108.700' lerden alıp 106.700' lere götüren dalga gibi)...

B dalgası daha soft bir şekilde ve bu borsa daha da düşmez dedirten cinsten(şu an içinde olduğumuz dalga)...

C dalgası, A dalgası ile benzer yine sert bir satış dalgası şeklinde ve KY' ye '' Ne oluyor, nasıl oluyor, niye satıyor, hani satmayacaktı'' dedirten cinsten(bu yarın yaşamamız olası dalga)...

Bu durumda ise C dalgası 105.800 ile 104.600' lere kadar devam edecek...

İşte bu analizle birlikte benim yarın için öngörüm...

%51 ihtimalle düşüş, %49 ihtimalle yükseliş olması yönünde...
    MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

bu üç kağıtcılar yarın ortalığı yine toz duman ederler. yani göstere göstere ne alırlar, nede satarlar. ben ilk etapta 132.400 ve 132.125 destek belirledim. yukarda ise 133.125 geçilmesi sonuna kadar alacaklarını tahmin etmiyorum ama bence olumlu... hatta geçilip geri salması alım fırsatı verir...

geceden dinç kafayla yazayım istedim. gündüz acemi heyecanı ile yazmayım dedim. kalite kontrol yapmak serbest benim aklım bu kadara eriyor bol şanslar

ayrıca GARAN destek direnç sorabilirsiniz. ama bu rakamlar uçuyoruz çöküyoruz ifade etmeyecektir. en azından bulunduğunuz yerin farkında olursunuz

7. Herkese Günaydın....Güzel bir gün olması dileklerimle
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

8. 6 : Moody's: Türkiye'de BDDK'nın 27 Kasımda yaptığı sorunlu kredi düzenlemesi kredi notları için pozitif

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'de BDDK'nın 27 Kasımda
    yaptığı sorunlu kredi düzenlemesinin kredi notları için pozitif olduğunu belirtti.
    Kuruluşun değerlendirmesinde bankaların geri ödenmesi beklenmeyen sorunlu kredileri
    bilançodan çıkarmak için izleyeceği yöntemi ortaya koyan düzenlemenin idare
    süreci için zaman yaratacağı ve sorunlu kredilerin satışını destekleyeceği kaydedildi.
    Düzenlemenin kredi notları bakımından pozitif olduğu vurgulandı.
    Değerlendirmede geri ödenmesi beklenmeyen kredilerin Türkiye bankacılık çerçevesinde
    Grup 5 krediler olarak adlandırıldığı ve toplam sorunlu kredilerin %61'ini
    oluşturduğu ifade edildi.

Tamamı:
    https://www.moodys.com/researchdocum...id=PBC_1205823

-iDeal Haber Merkezi-
    - twitter.com/iDealDataHaber // www.idealdata.com.tr -
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

Sayfa 213/808 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •