Sayfa 213/919 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 1,697 - 1,704 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. Ul.n e yaptığını sende bilmiyorsun boşuna uğraştırıyorsun... 27.82 götürdün ne oldu geri geldin.Bırak bu işleri adam akıllı hareket yap artık.
    Milletin güveniyle oynuyrsun.

Yalnız elinde kol gibi lot olanlarıda anlamış değilim. Spekinizin oyuncağı oluıyorsunuz...

Uyd.
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

2. hektaşta sasada kol değil elinde bacak gibi hisseler olanlar vardı 2-3 sene önce .... iki hisse de kol bacak dinlemedi ikiside yürüdü hatta uçtular...

Yani gidecek olan kağıt gider , kol bacak dinlemez!

3. bi de herhangi bir hissede bize fazla gibi görünen lot sayısı, başkasına göre bir serçe parmağı kadar bile değildir

4.  Alıntı Originally Posted by Yıldız Tozu Yazıyı Oku
    Ul.n e yaptığını sende bilmiyorsun boşuna uğraştırıyorsun... 27.82 götürdün ne oldu geri geldin.Bırak bu işleri adam akıllı hareket yap artık.
    Milletin güveniyle oynuyrsun.

Yalnız elinde kol gibi lot olanlarıda anlamış değilim. Spekinizin oyuncağı oluıyorsunuz...

Uyd.
    herkes işini bilir minareyi çalan kılıfını hazırlar başkasının yerine endişelenmek değilde meraklanmak olağan bir durum anlıyorum fazla merak edilecek bir durum yok rahat olun elinde kol gibi malı olanlar oyunun neresinde nasıl oynanması gerektiğini bilir, bilmez ise zaten elinde kol gibi mal alacak parası kalmaz.

bu tren bu istasyonda fazla da kalamaz bunu da not edin yoksa makinist bölümündeki vagonları ağır yük ile çekmek zorunda kalacak oda bir yere kadar risk alabilir her şeyin ve herkesin bir sınırı vardır spek diyince ky nin aklına gelen o istediğinde gider istemeyince gitmez olayı da genel anlamda doğru olsa da her zaman için geçerli değildir benim buradan uyarı yapmamın sebebi spek efendi kendini de bizi de zora sokmasın diye spek ile savaşma niyetim yok ama zorladığında savaştan başka bir seçenek olmadığını da anons etmiş oldum gereken yapıldıktan sonra burada yazmayacağım fiyatlar kimsenin beklemediği yerlere geldiğinde bazıları burda değişik hayallere girdiğinde ben keyif bile yapmayacağım sadece normal olan gerçekleşiyor diye olağanı olağan karşılayacağım ve buraya sevinç şeklinde coşku ile yazmayacağım.
    Yazılacak olsa şu son 2 çeyrekte ne haberler geldi fiyat nerede bu haberlerin çeyreği gelmeyen firmalar nerelerde onları yazmaya gerek yok bilen biliyor bilmeyene burada yazmaya gerek yok.

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

5. 16 ziyaretçi var şu an haaa bayram değil seyran değil hisse nette hiç bir hissede bilanço günü dışında bu kadar ziyaretçi olmaz!!

Spek Beyler misiniz yoksa ? kulaklarınız hep çınlıyor bu aralar nedense ...

6. Endeks + olsada gitmiyor - olsada gitmiyor

İlginc bir kagit vessela
    )

Ytd

ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

7. Kaç gündür tavan olan hisseleri takip ediyorum. Birkaçı hariç halka açıklık oranları ve piyasada dolaşan lot sayıları Kron'dan fazla. Hatta halka açık lot sayısı Kron'dan kat kat fazla ya da halka açıklık oranı %99 olan hisseler bile var. Demek ki sorun halka açıklık oranı ya da lot sayısı değil. Meryll Linç'in robotu hissede binlerce işlem yapıp çok sınırlı lot sayısıyla günü kapatıyor. Bence bu durum hissenin yükselmesini engelliyor. Aynı durumu bazı U30 hisselerinde de görüyoruz malesef.

Sayfa 213/919 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •