Sayfa 213/1002 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 1,697 - 1,704 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. Neyse işimize dönelim dow kapanışta bir bastardoluk yapacak.

Alıntı Originally Posted by $CAHO$ Yazıyı Oku
    Nasılda biliyor kendini dansöz oğlan
    artk sana kızmayacağım. ciddi söylüyorum ama. hani üçüncü cins fala deniyor ama ben senin daha cins olduğunu düşünüyorum neslinin devam etmesi için seninle ilgilenmek lazım. yoksa çok şey kaybederiz. haa bu arada tebrik etmeyi unutmuşum cahocuğun. sasa yı on ikiden nasıl vurdun bi anlatsana
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

merhaba palacım nasılsın,paraları hazırladınmı,bu vade içinde elimdeki kısa pozları,1520-1525 arasından sana devredecegim,sende kazan ne kadar erken davranırsan o kadar az kafana mal yiyecen biliyorsun sende hınzırrrr.

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    SASA tavan kapatmış...ilk günden açıkçılar yakıt olmuş.
    SASA, GUBRF, FORD gibi tahaları bu kadar çok şişirmenin diğer bir nedenide shortçu ve açıkçı cezbedip avlamaktır...Adamlar bir yandan yükselişten kazaniyorlar..diğer yandan açıkçı ve shortçuları oltaya çekip kazaniyorlar..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by sartorius Yazıyı Oku
    merhaba palacım nasılsın,paraları hazırladınmı,bu vade içinde elimdeki kısa pozları,1520-1525 arasından sana devredecegim,sende kazan ne kadar erken davranırsan o kadar az kafana mal yiyecen biliyorsun sende hınzırrrr.
     Alıntı Originally Posted by Fqc77 Yazıyı Oku
    1624.50 ört xxxx shortlar 900 puan kar ile kapatıldı,xxx long 1629 açıldı
    Dow devamı olduğunu düşünüyorum,bizdede büyüklerde mal alımı var,pala vermeden hızlı hızlı götürmek istiyor,2021 2. Yarısı siyasi olarak da biraz karışık geçebileceğinden,düzeltme yapıp sindirip oradan 1800-2000 aralığına gidecek zamanı yetmez diye düşünüyorum
    Portföyün %85 ini spota çektim,%15 viop
    Ytd
    SERT POZ. ALIMLARI VAR. iddialaşma varsa agresif hareket yakındır.

6.  Alıntı Originally Posted by sartorius Yazıyı Oku
    Valla görüntü şu anda boğalardan yana...Üstadların Şubat düzeltme beklentisi ayyuka çıktı....Ama Pala bildiğini yapiyor....Ayrıca dışardada durum ayni....hareketleri bize benzeyen bazı gelişmekte olan ülkelerin endexleri yeni zirve tekrarladılar.....

Son bir yılda yaşananlar geçmiş ezberlerimizi tersine çevirdi...Bir yandan 0.40 pddd ile işlem gören koca yarı banka ve yarı holding iş bankası....diğer yandan 10 kattan fazla primlenen bazı Xu-30-50-100 hisseleri..Çer çöp hisseleri değinmiyorum bile.....Son bir yılda acemiler altın vuruş yaptılar.....fakat bu filmin sonun böyle bitmeyeceğinide tecrübeliler iyi bilirler......

Alıntı Originally Posted by $CAHO$ Yazıyı Oku
    Nasılda biliyor kendini dansöz oğlan
    konuşmalarına dikkat et terbiyesizlik yapma.. alakasız yazılarla bir tür kimlik bunalımını baskılamaya çalışıyorsun bu belli ama bu forumda saçmalıklarını yazma.. lafını sana iade ediyorum.. şu forumu bir tara senin gibi terbiyesizce yazan birisi bulamayacaksın..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Valla görüntü şu anda boğalardan yana...Üstadların Şubat düzeltme beklentisi ayyuka çıktı....Ama Pala bildiğini yapiyor....Ayrıca dışardada durum ayni....hareketleri bize benzeyen bazı gelişmekte olan ülkelerin endexleri yeni zirve tekrarladılar.....

Son bir yılda yaşananlar geçmiş ezberlerimizi tersine çevirdi...Bir yandan 0.40 pddd ile işlem gören koca yarı banka ve yarı holding iş bankası....diğer yandan 10 kattan fazla primlenen bazı Xu-30-50-100 hisseleri..Çer çöp hisseleri değinmiyorum bile.....Son bir yılda acemiler altın vuruş yaptılar.....fakat bu filmin sonun böyle bitmeyeceğinide tecrübeliler iyi bilirler......
    uzaylı mustafaya bile laf düştüya,bu borsaya yabancı artık 2-3 sene gelmez,konkordatolar gelmeye başladı çünki bbdk bankaları serbest bıraktı artık kredi yüzdürme diye bir şey yok,ben ufak tefek kagıtlar uçmuş falan bakmıyorum,olan gene bankalara ve thy,ve 30 hisselerineolacak,çünki denizde bitti ırmakta bitti saygılar

Sayfa 213/1002 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •