Sayfa 213/844 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon
Arama sonucu : 6752 madde; 1,697 - 1,704 arası.

Konu: ISBIR - İşbir Holding

1. Bu hisse bedelsiz verirse gitmesi çok farklı olur yongaya falan benzemez yonga zarardaydı 2500 leri gördü ISBIR in bedelsizini düşünemiyorum nerelere gider kim bilir ytd

2. Hissenin yeteri kadar toplandığını düşünüyorum hareket yakındır diye düşünüyorum ytd

İnternette işbir elektrik var bu kimin?
    http://www.isbirelektrik.com.tr/

4. Günaydın.Elektrik işi TSK nın mış öyle gözüküyor ancak sanki ufaktan bir ortaklık dolaylı yoldan var gibi.Keza kuruluş 1977 ve yurt dışındaki vatandaşlar falan diyor.Bunu en iyi şirket bilir.

5. Milleti heyecana getirip az yükselttiler.Sanırım yıllık ara sıra yaptığı yükseliş hareketine benziyor.Zaman içinde geri çekiliyor tekrar.Umarım bu sefer böyle olmaz.

Girmediği sektör yok,,her sektöre el atmış,,,uzmanlaşmış bir sektöre gir kardeşim,orada yürü,devam et.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

7. Sonuçta holding.Holding olmanın gereği.Çok uçuk olacak ama bak koç a sabancı ya.Otomotiv perakende gıda.Sektör çeşitliliği iyidir.Bir sektör durur ise diğerleri onu absorve eder.

8. Cok guzel olacak .hak ettigi yeri bulacak.dusus trendi bitti artik bence.yaklasik 6 senelik trendin sonu bitti.bundan sonra canak olayi tamamlanacak.doganin kanunu gibi bisey bu.
    Hatırlarsanız 3 yil once gibiydi hisse 120 lerdeyken 44 milyon gibi kar getirmisti kagida hic bi etkisi olmamisti o gun cuzzi bi temettu aciklayip kagidin onunu kesmisti yonetim.dusus trendi tamamlanmamisti ve yeterli hisse toplanmamisti sanirm.
    Suan durum farkli trend basladi yukari ve artik onu istensede kesilmesi zor.
    Soyle dusunun bub hisseninde spegi var kesin. Ve 6 senenin uzerinde kimse tasiyamaz zararina 6 senelik enflasyon ne oldu dusun.
    Mutlaka isbiri tasiyanda 6 senenin mukafatini alacak el mahkum
    Bu borsada hep boyle olmuştur
    Asla yatirim tavsiyesi değildir

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 213/844 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •