Sayfa 213/1004 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 1,697 - 1,704 arası.

Konu: Viop LIII

1. Memur ve emekli maaşlarına zam yapsan çok para lazım. Borsayı şişirmek için kullanılan para buharlaşmıyor, enflasyon hesabına da girmiyor ama piyasa toplam değerini artırıyor. Banka teminatlarını vs güçlü gösteriyor.

Bu bence uvertür, millet düzeltme olsun ondan sonra gireceğiz dediği için düzeltmeyi gün içi hisse ve sektör değiştirerek yapıyor bence.

Ordular topçu ateşi ve hava baskını ile düşman hatlarını yumuşatıyor sonra harekate giriyor. Öncelikle günlük trade edenleri bitirecekler gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Hangisini beğenmişler.
    EREGL,

Bilanço gelince, ertesi gün sabah sert düşüş olursa almak için hazırlık yapmışlar.

TFG dedi sanki aracı kurum olarak, bugünkü (dünkü) EREGL işlemlerine bakmak lazım.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    EREGL,

Bilanço gelince, ertesi gün sabah sert düşüş olursa almak için hazırlık yapmışlar.

TFG dedi sanki aracı kurum olarak, bugünkü (dünkü) EREGL işlemlerine bakmak lazım.
    Sn ariston dostum saolasın.
    Köyde olunca haber almak zor.tel iyi çekse tel dan izlerimde.
    Deprem günleri de çok yardımcı olmuştunuz.
    Tesekkur ederim.
    Saygılar.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4. Geçen Savunma Sanayi Fuarı'nda OYAK iştiraki firmanın yöneticisi konuştu artık zırhlı çelikleri biz veriyoruz, her lotu test edip veriyoruz dedi. EREGL iştiraki olsa iyi olurdu.

"Don't fight against FED" sözüne benzer şöyle denilebilir.

"Don't fight against OYAK stocks"

5. 243 hisse yükselmiş 234 hisse düşmüş. Ama borsa %2,54. Uyumsuzluk dikkatimi çekti

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Son dakika: Spk Baydöner Restoranın halka arzını onayladı.

Rezalet ne hallere düştü borsa , cossssss dök tereyağını hisse tavanlasın...
    bir arkadaş vardı , pilavın üzerine ne bulsa koyup kameranın camına yapıştırıyordu bugün ne yiyiccciiiğğzz diye... palamuthane mi pamukhane mi pilavcısı neydi ... sırada o var herhalde
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

7. https://www.bloomberght.com/moody-s-...abilir-2336284

Moody's: Ortodoks politikalar sürerse Türkiye’nin kredi notu artabilir

8.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    243 hisse yükselmiş 234 hisse düşmüş. Ama borsa %2,54. Uyumsuzluk dikkatimi çekti
    Senin de herşey dikkatini çekiyor ama bir halta yaramıyor Tide dostum bunlar...

Muhtemelen alım yapan büyük yabancı fon sadece bist30 aldı, diğer tahtalarda alımı görenler yan kağıtları satıp bist30 a daldı...

Sayfa 213/1004 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •