Sayfa 213/998 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 1,697 - 1,704 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Devlet tahvillerine yurt dışından gelen talep meğer Türk bankaları kaynaklıymış.

Son üç aydaki 8,3 milyar $'lık tahvil alımının çoğu, bizim bankaların ucuz TL likiditesine erişmek için kendi şubelerinden açtığı işlemlermiş.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Aynı dümeni Eurobond ve CDS de yaptılar..%10 faizle borçlanıp %8 faizdeki hazine eurobondu aldılar...Sonra CDS düşmeyince o piyasadan da alım yaparak risk puanını düşürdüler....

Şimdi de %10 faizle aldıkları dövizleri satarak TRY Bonda yatırmışlar

Bunlarda oyun bitmez....Yabancılar da işin fotosunu çekip kenardan seyrediyorlar...

Şimdilik oyunları tutmuş gibi görünüyor çünkü Vatandaş 30 milyarlık döviz bozmuş....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,120
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    İran eski Sağlık Bakanı Mesud Pezeşkiyan, 14 üncü dönem cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turunda oyların yüzde 53,7 sini alarak ülkenin 9 uncu Cumhurbaşkanı oldu.

Pezeşkiyan: Yani siz sözlerimden Kürt müyüm, Türk müyüm anlamadınız mı? En başından beri evde çocuklarımın Farsça konuşmasına bile izin vermedim, Azerbaycanca konuşuyorduk. Kesinlikle Türk olduğumu, Azerbaycan'da doğduğumu söyledim. Babam Türk tü, annem Türk tü ve ben Türk olmaktan gurur duyuyorum.

https://www.cumhuriyet.com.tr/dunya/...ource=Anasayfa
    Esasında saçma bir soru,dünyanın çoğu yerlerine Türkler damga vurmuştur,doğu batı hun cengizhanlan devam eder,antik ve kadim uygarlıklarda bile vardır bu damga,akıllı insanların kafatası yuvarlakiığı ile bu tescillenmiştir,konu mulara kadar uzanır,Atatürkte bu konu ile ilgilenmiştir Mayatepeki meksikaya bile göndermiştir maya kazıları için,maya dili,kültürü ile igili Türk dili uyuşuyordu,tam araştırma bitmeden Atamız vefat etti,konu 200.000 yıllıktır vs,dünyada hangi uygarlık gelip geçtiyse hepsinde ortak bir nokta vardır,nokta çanta olayı,her antik ve kadim uygarlıklardada vardır,göbekli tepedede vardır,bulunan en belirgin özellikli bulgudur,bide ortada o harfi 2 yanda ay benzeri şekil,bu avusturalya yerlilerindede vardır,işin ilginç olanı fısıltılarda göbekli tepenin kapatılma olayı son zamanlarda gündeme gelmesi,sanırım birilerini rahatsız etti,aynen sfenksin giriş yolunun kapatılması gibi Edgar Cayce bu girişi belirtmiş japon araştırmacıları bulmuştur Edgar Caycede ilginç kişidir ,oradada gizem dolu olay vardır,kirli eller gerçek detayların açıklanmasını istemiyor oluşu,bunu ben baş rol oynayan yönlendiren katı hristiyan ve yahudilere bağlıyorum,belkide daha ötesi olabilir,ileri ve çok gelişmiş uygarlıkların bulunmasıda rahatsız etmiş olabilir,çünkü geçmişin gizemi hala bilinmiyor.
    https://cengizselcuk.com/gobeklitepe...angic-noktasi/
    Son düzenleme : refaba; 06-07-2024 saat: 17:30.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,120
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Aynı dümeni Eurobond ve CDS de yaptılar..%10 faizle borçlanıp %8 faizdeki hazine eurobondu aldılar...Sonra CDS düşmeyince o piyasadan da alım yaparak risk puanını düşürdüler....

Şimdi de %10 faizle aldıkları dövizleri satarak TRY Bonda yatırmışlar

Bunlarda oyun bitmez....Yabancılar da işin fotosunu çekip kenardan seyrediyorlar...

Şimdilik oyunları tutmuş gibi görünüyor çünkü Vatandaş 30 milyarlık döviz bozmuş....
    Bunlarda oyun bitmez,amaç iktidarlıklarını sürdürmek,ülke batmış çıkmış onların nesine gerek yeterki çalıp çırpma devam etsin,tabiki ömürleride bitmek üzeri,bakalım bu işten nasıl sıyrıacaklar,ne yaparlarsa yapsınlar mutlaka cezalarını çekecekler uzantilarıylan beraber.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,120
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Alkolden alınan vergilerle İmam maaşlarının ödendiğinden şüpheleniyorum uzun zamandır.
    Ama ispatlayamam tabi.
    Kerhaneleride es geçme

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,120
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkiye-Hollanda karşılaşmasını izlemek üzere Almanya’ya gittiği esnada, Erdoğan’ın uçağını gören gurbetçilerin tepkileri böyle kaydedildi:

“Allah’ına kurban olayım senin''

https://x.com/yirmiucderece/status/1...673855856?s=12

No comment.!!!
    Emekliler düşünsün.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Tokmağın sesi uzaktakine hoş gelirmiş,maç alamanyada değil ortadoğuda bir yerde olsaydı tam tersi olurdu,çünkü alamanyada mal çoktur,zamanında bende bulunduğum için bilirim,alamanlar bile neden siz böyle değilsiniz dediğinde biz Atatürkçü çizgiden hiç şaşmadık derdik,onlar Atamıza bile hakaret eder derdim.

6. Bir an icin soyle dusunun, butun dunya bu milliyetci muhafazakar denilen hilkat garibeleriyle dolu olsaydi, ne yapardi insanlik.

Sabah 5, ezan bir basliyor, camlar zangildiyor.

Simdi bunu yazdik ya, ezan'a karsimisin diye baslar.

Hayir o saatte, yaslilar, bebekler, genc ogrenciler can uykusunda.

Sonra dusundum, benim ev camiye yakin sandim, degilmis, hassas radarlarla kurmuslar o korkunc ses duzenini.

Kentte nerde olursan ol, o ses ayni siddette vuruyor.

Bu kafa, bu duzen, milleti dinden kacirmak disinda bir anlam tasiyormu.

Kent 80.000 nufuslu, en yakin 28 camiye git bak, hic birinde 3 kisi yok sabah namazina giden,

Bunu duzeltin kardesim, o ses kac desibel se onu onda bire indirin.

Indirin ki, ben cok uzaklardan gelen o guzel ezan sesini, cocuklugumda oldugu gibi, balkona cikip dikkatle dinleyeyim.

Bu kadar yuksek ses, dayatma degilse bile dayatma gibi hissedilmiyor mu ?

Imam hatibe kimse cocugunu kaydettirmiyor diye, adrese dayali ikamet sistemiyle, milletin cocugunu imam hatipe gondermeye zorlarsan, 1400 kusur yildir, ne sahtekar oldugunu iyi bilen bu millet, buna tepki verir.

Cogunluk kur'an kurslarinda, yurtlarinda 5-6 yasinda oglan cocugu kovaladiginizi bilmiyor mu bu millet.

Onlari bademlediginizi.

O olaylar munferit, bir kereden bir sey olmaz gibi mazeretlere basvur tabi, belki kandirirsin.

Bu duzen basiniza yikilacak, gun gelecek, hepiniz sinek kaydi tras olup,duvar kenarlarindan gizli gizli gideceksiniz magaralariniza.

Ve dunyanin yeni duzeni gelecek ve sizin gibi butun yecuc mecuc'u bozguna ugratacak.

Tum kitap sahibi dinler ayni kehanette bulunuyor diye yazmiyorum, gordugum gidisin bu yonde oldugu gun gibi asikar.

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Kerhaneleride es geçme
    Geçenlerde anlattım ya... Tekelcilerin ödediği vergiler turuncu makbuz ile k.rhane vergileri kırmızı makbuzla tahsil ediliyor diye.

Yoksa A.K. Partili devletten maaş alan birisi, maaşına şarap vergisi, k.rhane vergisi karışsın ister mi hiç?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    üstadım kademeli alım yaparak tahtacıyı ürkutmemeye çalışıyor
    Dediğiniz yaptım.
    Bugün 10 adet Tuborg 50 cc şişe aldım.
    Tanesi 65 TL
    Bizim bayi neden ucuz satıyor acaba?
    Biraz da kıllandım.
    Normal fiyatı 75 dedi.
    Önümdeki adam 50 cc miller aldı.