Sayfa 214/928 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 1,705 - 1,712 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. O..... çocukları hafta boyunca sattı.

2. Satma değilde daha çok bir baskılama var. Üç gündür vakıf teknik v veriyor, hisse gömülüyor. Ama hektaşın yanında sönük kaldı. 3.40 daki hektaş şu 10 küsür. Sıra bu yavruya gelebilir. Eee gübre zamanı geldi.. ytd.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Günlük

Haftalık

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

4. Öncesini bilmiyorum bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgi verirlerse sevinirim.. olumlu bir kararmı... ytd

5.  Alıntı Originally Posted by sertçetin Yazıyı Oku

Öncesini bilmiyorum bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgi verirlerse sevinirim.. olumlu bir kararmı... ytd

Yılan hikayesi bu şirketleri alıcaktı satıcaktı alıcaktı satıcaktı vazgecmişler iyi olmuş bence

6.  Alıntı Originally Posted by sertçetin Yazıyı Oku

Öncesini bilmiyorum bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgi verirlerse sevinirim.. olumlu bir kararmı... ytd

Almaktan vazgeçtik diyor olumlu tarafı nakit çıkışı olmayacak olumsuz tarafı neye karar vereceklerini bilmiyorlar... bu 3 ya da 4 üncü karar değişikliği sanırım.... rezalet....... laf olsun diye boş boş haberler gönderip duruyorlar......

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    samimi söylüyorum bu gubfb seni yedi bitirdi sn.xxtrader... başka hisse ile bu kadar uğraşsaydınız eminim zengin olurdunuz.Umarım gerçekten çok kazançlı çıkarsınız.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 214/928 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •