Sayfa 214/776 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon
Arama sonucu : 6203 madde; 1,705 - 1,712 arası.

Konu: SAFKR-Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tes İhr İth San ve Tic. A.Ş.

1. sacma sapan hacim ile gunun nasil gececegi belli oldu.1.85 i gosterdi

2. En hızlı düşen hisse,, yildiramaz bizi bu boş oyunlar..
    Elbette her karanlığın bir aydınlığı vardır...
    Göreceğiz elbette....

3.  Alıntı Originally Posted by kemal41 Yazıyı Oku
    Allah sabir versin hepimize
    bendeki zarar 24 bin tl.
    bekliyoruz ama nereye kadar surer bu .bilmiyorum
    Kemal kardeşim o lotlarını torununa bırakmaya karar verirsen senin 24 bin tl zararın, torununda 24 milyon tl kâr olacaktır. Valla dalga geçmiyorum inan bana gerçek söylüyorum. Ama vaden 30 yada 40 yıl sonra. Tecrübeyle sabittir. Saygılar. Allah'a emanet olun.

4. Ey Can, sana bir daralma gelirse, yararınadır; Kaygılanma. Sürekli yaz mevsimi olsaydı, güneş bahçeyi yakıp kavururdu. Mevlana

Sebat uzun ve tek bir yarış değildir, birbiri ardına yapılan pek çok kısa yarışlardan oluşur. *Valter Eliot

selamlar

5.  Alıntı Originally Posted by kemal41 Yazıyı Oku
    Ey Can, sana bir daralma gelirse, yararınadır; Kaygılanma. Sürekli yaz mevsimi olsaydı, güneş bahçeyi yakıp kavururdu. Mevlana

Sebat uzun ve tek bir yarış değildir, birbiri ardına yapılan pek çok kısa yarışlardan oluşur. *Valter Eliot

selamlar
    3,25 hedef fiyatim, sonrası , bakacağız

6. tum kapanislar uzun vadede daralan ucgen icinde hareket ediyor.emilgudea hocanin ciziminde mevcut. umarim bilanco hareketlenmesi en kisa surede baslar.yoksa normal sartlarda subata kadar ucgende hareket edecek.

7.  Alıntı Originally Posted by kemal41 Yazıyı Oku
    tum kapanislar uzun vadede daralan ucgen icinde hareket ediyor.emilgudea hocanin ciziminde mevcut. umarim bilanco hareketlenmesi en kisa surede baslar.yoksa normal sartlarda subata kadar ucgende hareket edecek.
    Bilançoya kadar ya sabır,
    Sonrasında bu lanet hisseye bir daha bulaşmam

8. tarihe not duselim.bugun ilk seans 5bin lot ile rekor tazeledi

Sayfa 214/776 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •