Sayfa 214/790 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon
Arama sonucu : 6319 madde; 1,705 - 1,712 arası.

Konu: BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by andezit Yazıyı Oku
    bence eyi yapmışın...biz gömüldük çıkamıyoruz
    Valla kestim kolu biraz kaldı ama çok önemli değil 7.79dan verdimtüpraşı da 128 den aldım kazanırsam geri gelirim bu salak kagıtta sabretmekten sabır taşı olduk iyice. Ne aç gözlğ adamlarmış ne yiyorlar ne yediriyorlar

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. hayırlı olsun zaphyros iyi fiyattan yakalamışssın Tüprası...

3.  Alıntı Originally Posted by Grando Yazıyı Oku
    hayırlı olsun zaphyros iyi fiyattan yakalamışssın Tüprası...
    Valla tupras çok uzaklasmadı ama bu serefsiz saldı

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by KIZILAT Yazıyı Oku
    her gün aynı terane haydut takımı bizi yanıltmıyor.takaslarla oynayarak teknik bozarak algı yaparak oyalamaca
    ile kandır yatırımcıyı endeks bozunca hızla aşağı sal aşağılık çete. Bile bile resmen nakavt olduk.
    çetenin acelesi yok gibime geldi.ne gibi beklenti yaratırlar bilemem gelecek pek aydınlık değil. Ytd
    7,97 benim kırmızı çizgimdi. Bir kez altına düştü sonra toparladı 8,40 görüldü. Algıyı bozdurdular gidecek diye 2 inci, kere 7,97 altı benim için beklentinin bittiği stoplos yeri oldu. Zararda olsa kol kestik. BİRAZ BIRAKTIM TAKİP İÇİN İZLEMEDEYİM... PİYASANIN GENELİDE BOZUK ÇOĞU YERDE KUMAR GİBİ İŞLEMLER OLUYOR. YTD

5. hissemiz endeks duserken endeks e parallel...Endeks cıkarken ortada yok olu taklidi...O.C. ları....

6. Borsa yatırıcım aracı ise bende uzaylıyım arkadaş...koca koca sirketlerin hisseleri yıllardır bu sekilde ise,surekli zarar acıklıyorsa ve ne denetim ne sorgulama hicbirsey yok ise ben boyle kurumun ta içine mıcayım.bu hisse benim buyuk sınavım oldu.Vestel-Karsan iki gun yurttuler sonra gummmm.OTOKAR ıkı gun gitti bugün surunuyor.Teknik meknik hepsi yalan dolan arkadaşlar.Buyukluk falanda hikaye...Bir spek in hareketinde kendinize bir kar saglayıp cıkabiliyorsanız sanslısınız.Bankalar bile son 6 aydır nerdeyse %30 deger kaybetti...

7. Arkadaşlar size Teessüf ederim Şu cuma gecesi bu ****lere küfür ederek günaha girmeyelim

8. 7.91 maliyetli olmama rağmen bugün canımı sıktı namsız acaip bir baskı var bu kağıtta inşallah iyi bir sebebi çıkar da yükselir

Sayfa 214/790 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •