Sayfa 214/1024 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 1,705 - 1,712 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by bgtr Yazıyı Oku
    Alım satım da hangi bankayı kullanıyorsunuz makas aralıkları nasıl?
    Kamu bankası kullanıyorum makas çok yüksek oluyor bazen ben alırken 11 kuruştu

2.  Alıntı Originally Posted by doctor Yazıyı Oku
    Ing e-turuncu hesapta %20 günlük faiz alıyorsun biliyorsun dimi. Gün gün yatıyor paran.
    ing dolara da repo yapıyor, %4

3. iş sorunlu firmalara zorla kredi verdirmeye gidecek gibi..
    homo sum humani nihil a me alienum puto

Ben zeytinyağı ve tereyağı harici yağ kullanıyorum fakat hem migrosta hemde carrefour da komili marka yağlar indirimde , şirket bir an önce nakite dönmeye çalışıyor olabilir...Yine Boyner e girdim..Etiket fiyatı 120 olan bir markanın ürününü 30 tl ye aldım...Bazı firmalar belki maliyetine ellerindeki stoğu eritmeye çalışıyor olabilirler....

5. Evet ayçiçek yağı dolar bazında fiyatlanan bir ürün. Türkiye'de de tüketimin büyük bir kısmı ithalat ile karşılandığı için fiyat o oranda güncellenebilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Evet ayçiçek yağı dolar bazında fiyatlanan bir ürün. Türkiye'de de tüketimin büyük bir kısmı ithalat ile karşılandığı için fiyat o oranda güncellenebilir.
    bu işin ticaretini çok yaptım.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by ni.ko Yazıyı Oku
    iş sorunlu firmalara zorla kredi verdirmeye gidecek gibi..
    yalanlandı bu

BAKANLIK: KARARLAR TBB TARAFINDAN ÜYELERİNE TAVSİYE NİTELİĞİNDE ALINAN KARARLARDIR

bugünki artışın sebebiydi sanırım
    ?

Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    en son 21 tlye aldığım ayçiçeği 33 tlye aldığımı da ekleyeyim ki yanlış anlamaya mahal olmasın... 5 litre, indirimli olduğu edilen fiyatla... yani hali hazırda %50 zam yemiş durumda...
    Siz bayadır almamışsınız 21 tl geçen yılın fiyatı yaklaşık 6 aydır 25-28 arası gidip geliyordu

Sayfa 214/1024 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •