Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 214/301 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264 ... SonSon
Arama sonucu : 2402 madde; 1,705 - 1,712 arası.

Konu: Serbest Kürsü

1. Orta asya'dan gelen malum ırk işte ne beklersin. anadolu'ya gelişleri ile birlikte öncesinde ilim irfan medeniyet yuvası anadolu, her gün her ay her yıl daha geriye gitti. 28.11.2021 09:30 kayipsehrinyitikguzeli
    https://eksisozluk.com/muslume-yagal--7083521?p=22
    Demiş etnik bölücü .rospinin biri, mal bulmuş mağribi gibi yapışmış.. Ama bizler aynı yatakta on kişi yatarız babam onun için üstüme çıktı, ensest onun için bizde çok yaygın, adli kayıtlarda basın yayında onun için namımız dillerden düşmez dememiş.!.

2. "PKK/hdp'e terör örgütü diyeceksen Mehepe'ye de terör örgütü diyeceksin.."
    miş!..
    O niye öyle, Mehepe Kürdistan için onbinlerce insanı mı katletti? Fındık kadar beyninle insanları enayi yerine koyacağını mı sandıydın? Dürüst olacaksın ve Kürtçülere domaldım onun için böyle konuşarak onları aklıyorum diyeceksin..

3. HT Masa'da Tanju Özcan soruları yanıtlıyor...
    Helal olsun bu yollar Tanju Özcan'a DerinGırtlak Nagehan'a iyi giydirmiş..

4. Çakma asker konuşuyor;
    -- Efenim, biz Mustafa Kemal'in askerleriyiz..
    -- Öyle mi, ne güzel!... PKK/hdp'lilerin vatan ihanetten yargılanıp derhal asılmasını istiyorsunuz değil mi?
    -- Hayır efenim, Kürtçüleri kızdırmayalım diye öyle şeyler istemiyoruz hatta onlara kardeşimiz diyoruz..
    -- Korucu Kürtlere Diyarbakır annelerine sahip çıkıyormusunuz?
    -- Hayır efenim, Kürtçüleri kızdırmayalım diye onlara da sahip çıkmıyoruz hatta yok sayıyoruz tam tersine teröristlerin ailelerine sahip çıkıyoruz..
    -- Öyle miii! Siz ne Mustafa Kemal'e asker olabilirsiniz ne de başka birine, çünkü siz artık Kürt milliyetçilerinin tescilli fahişeleri olmuşsunuz başka meslek aramayın kendinize....

5. Bahane, "Akape bizden önce davrandığı için Diyarbakır annelerine sahip çıkamıyoruz!"muş..
    Bu ne biçim saçmalıkdır, sen Akape Mehepe seçmenine dönüp diyecektin ki "PKK/hdp'liler gibi Türk halkının ortak düşmanları sözkonusu olunca iktidardan on kat daha fazla o annelere sahip çıkarız son PKK/hdp'linin leşi alınıncaya kadar da bu işin peşini bırakmayız.. Bizim geçmişimizde asla Akape gibi Kürdistan Açılımı yoktur, etnik ayaklanmacıları ipe çeken Atatürk vardır ".. Ve İktidarın silahını elinden alıp kendi silahın yapacaktın.. Ama yap(a)madın, bir düşün bakalım bu işin nedeni neden?

6. Nerede tescilli Türk /Atatürk düşmanı pusht zepevenk varsa şimdi Atatürkçü olmuş götlerini sallaya sallaya geziniyorlar..
    Levent Gültekin geçen sene CHP'ye yakınlığıyla bilinen Halk TV'de programa başlamıştı.Gültekin'in program eşi ise Can Dündar döneminde Cumhuriyet gazetesi yönetimine giren ve FETÖ tarafından tertip edilen Abant toplantılarına katılan Murat Sabuncu... Gül'e yönelik Atatürkçülerin eleştirilerinin yanlış olduğunu savunan Gültekin, "Abdullah Gül'e Atatürk düşmanı demek çok büyük ayıp ve haksızlık. Atatürk düşmanı bir adamla ben oturup konuşmam. O adamla yan yana selam vermem." dedi. İşte Levent Gültekin'in yakın tarihinde Atatürk düşmanlarıyla olan muhabbetleri.;
    FETÖ’nün STV ve Zaman Gazetesi’ne kayyum işlemleri sırasında kendisini kalkan yapan, Taraf gazetesi için “Türkiye’nin vicdanı” diyen Levent Gültekin, örgütün kumpaslarının savunuculuğunu yapmıştı. Günümüzde FETÖ sanıklarına “mağdur edildikleri” gerekçesiyle sahip çıkan Gültekin, 5 Ağustos 2013’de, Ergenekon davasında yurtseverlere yönelik cezaların açıklandığı gün “Sanırım bu cezalardan sonra Ergenekon sanıkları için en ağır beddua ‘Allah size uzun ömür versin’ demek olur.. ” mesajı paylaşmıştı... Levent Gültekin, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, “İktidar, 18 yıl önce dağlardan sildiği ‘Ne mutlu Türküm diyene’ yazılarını yenden yazıyor. 18 yıl sonra başladığı noktaya geri dönmek hakikaten büyük meziyet, eşi benzeri yoktur” ifadesini kullanmıştı... L.Gültekin, “ 'Kardeş Azerbaycan' diye bir türküdür dolaşıyor ortalıkta. Azerbaycan niye bizim kardeşimiz diye kendinize sordunuz mu? 'Onlar da Türk' diyorsunuz muhtemelen. Peki ne demek Türk?” demişti.... Levent Gültekin, iki yıl önce Fox TV canlı yayınında FETÖ ve PKK'dan ihraç edilen KHK'lıları savumuş, Osman Kavala'ya 'pırıl pırıl' demiş, Selahattin Demirtaş'ı savunayım derken skandal ifadeler kullanmıştı...
    Levent Gültekin; Görünen O ki 'bizimkilerin' getiremediği demokratikleşmeyi Öcalan getirecek.. Allah başımızdan eksik etmesin.. 17:01 • 18 Mar 13 https://www.veryansintv.com/halk-tv-...yle-savundular

7. ......Bir emekli öğretmen geliyor, ihaneti tarif edemiyor, çökmüş, yürüyecek hali kalmamış, yaşam enerjisi sıfır, kimseye inancı kalmamış, ve bitmişlik içinde zar zor konuşuyor, ülkeye cumhuriyete ve Atatürkçüler'e bir inancım vardı, o (meşhur Atatürkçü yazarlar) yazarları okuyor kendimi yakın hissediyordum, yıkıldım..... .....Bir başka emekli mühendis, ağlayarak konuşuyor, kendimi hep Atatürkçüler'e yakın hissettim, ve ama 'milli düşmanlarla' ittifak içindeler, mahvoldum,, öyle bir boşluğa düştüm ki, size de ona da buna da kimseye de inanmıyorum! Kendimi hayatımda bu kadar yalnız itilmiş hiç hissetmedim, ne yapacağımı bilmiyorum!..... ...Bir başka seçmen, eskiden bizim yazarları okurdum, arada bir gidip geldiğim dernekler vardı, şimdi, tiksiniyorum, siyasetten koptum, tarihten koptum, ilgi duydugum sanatçı yazar siyasetçi kalmadı, onlarla ortak bir idealim kalmadı, kendimi kandırılmış hançerlenmiş hissediyorum, nereye gitsem, kandırılmışlık duygusunu içimden atamıyorum!... ....Bir başkası, yalvarırım bir cümlemi not ediver, diyor, eskiden ortak bir öfkemiz ortak bir isyanımız vardı ama şimdi, vatan hainlerine övgüler düzüyorlar, olacak şey değil, yıllarca mücadelesini verdiğim parti yapıyor bunu... ....Bir başkası telefonda ağlıyor ve arada bize de küfrediyor, soytarı olmuşlar, onurlu tek bir yazar bulamıyorum, yıllardır gidip geldiğim partiyi dernekleri yerinde bulamıyorum, çok güvendiğim siyasiler yazarlar, hepsi yapmacık gösteriş şov peşinde, TV'de gördüğüm an kusasım geliyor, sağlığım bozuldu, destek olmak için koli koli kitap alıp arkadaşlarıma dağıtırdım, sokakta kahvede her yerde isimlerini onurla söyler gurur duyardım, şimdi, utanıyorum... .....Bir başkası, ne kadar güvendiğim insan varsa bizi sattı, ve hala, olup biteni anlamıyorum belki ben hata ediyor belki benim bilmediğim bir şey var diye size telefon ediyorum, katillerimizle ve vatan hainleriyle helallaşmek, olamaz, etrafımda derdimi anlatacağım kimsem dahi kalmadı!.... ....Bir başkası, çokta sıkı bir hatırlatma yapıyor, ağbiciğim, AKP'yle FETÖ dinlerarası diyalog diyerek ortaklık kurup Türk ordusunu lağvetmedi mi, diyalog diyenler sonra birbirini boğazlamadı mı, sonra Oslo'da Habur'da açılımla katilleri ekranlara çıkarttılar, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne kuruluşuna atasına birlikte ekranlarda küfürler etmediler mi, sonra birbirleriyle kanlı bıçaklı hale gelmediler mi?... ......Devam ediyor, bunlar sağ'ı bilmiyorlar mı, 90'lı yıllardan beri uyuşturucu çetelerinin katilleri cinayetlerini ve sağ partilerine yuvalanmış derin yapıları ve şimdiki muhalefet ortaklarındaki parababalarının ekran sahiplerinin kökenlerinin aynı mafya paralarıyla kurulduğunu aynı FETÖ'cülerin aynı ajan ve mafya örgütlenmelerinin sağ'ın her tarafında zibil gibi kaynadığını kökleştiğini bilmiyorlar mı, bunlarla hiç bir fikri ve duygusal bağım kalmadı, (ve çok canımı yakan, bu yazımı yazmama sebep olan son cümlesi ben de duygu kalmadı!.....
    .....Niye ağlıyor ne diyor kendini kandırılmış hançerlenmiş hisseden bu çaresiz insanlar! Bölücü katillerle iş tutmanın sadece siyasi değil çok yüksek bir insani bedeli olduğunu haykırıyorlar! 'Kimseyle görüşemez-konuşamaz' hale geldik ne demek? https://www.veryansintv.com/aidiyet-...kalpler-ulkesi
    Son düzenleme : METEPOSTA; 30-11-2021 saat: 10:48.

8. Nedim Şener "Harb okullarını kazananların tümü de FETÖcü idi öyle ki kazanamayanlar bile Fetöcüydü.." demişti..
    Ben de şöyle diyeyim; "YeniCHP yönetimi tepeden tırnağa Açılımcı doldu öyle ki yönetimden atılan Öztürk Yılmaz, Muharrem İnce gibiler bile Açılımcı.."

Sayfa 214/301 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •