Sayfa 214/930 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon
Arama sonucu : 7440 madde; 1,705 - 1,712 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    dün gerçekleşen .97 çok iyi fiyattı. daha aşağısını görebileceğini sanmam. .90 olsun alırım üstüne temettü alırım demek tüpraş 40 TL olursa alırım ya da aselsan 10 TL olursa alırım demek gibi. komik oluyorsun yani.
    dedimya burası borsa tüpraşta ,aselsanda bir bakmışsın oluvermiş,neler neler gördük biz bu borsada goldaş altının devi battı hemde altın fiyatları tavan yapmışken.siz gerçekten bu kâğıttan başka borsayı yada gündemi yada gerçekleri takip etmiyorsunuz galiba.

2. sayın serkan 74 hani bana aselsan tüpraşı örnek vermişsin ya bide komik oluyorsun demissinya yazıdaki bilgiler tam senin için yazıda japonyanın en büyük finansal şirketinin durumu ve yatırımcılarına sadece bir kuru özrü konusu var.tam bir ders niteliğinde tabi anlıyana.

http://www.borsagundem.com/haber/nom...diledi/1275465

3.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    sayın serkan 74 hani bana aselsan tüpraşı örnek vermişsin ya bide komik oluyorsun demissinya yazıdaki bilgiler tam senin için yazıda japonyanın en büyük finansal şirketinin durumu ve yatırımcılarına sadece bir kuru özrü konusu var.tam bir ders niteliğinde tabi anlıyana.

http://www.borsagundem.com/haber/nom...diledi/1275465
    tamam temettü öncesi .90 olunca sen al... bir de temettüyü de alırsın, güzel olur.

4.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    tamam temettü öncesi .90 olunca sen al... bir de temettüyü de alırsın, güzel olur.
    merak etmeyin pusuya yattım beklemedeyim.bu arada hani son göreceğiniz 97 idi demissinizya madem güveniyorsunuz bu söylediğinize 97 ile 98 arası bişey farketmez yani kaçırmayın derim tabi yazdığınız 97 ye inanıyorsanız. burada bir başkasınada yazdım madem mal toplamak için çalışıyorsun madem temettü için uğraşıyorsun her kademeden alman gerek alıyormusun dedim hayır benim takvimim var diye yazdı ,yani oda güvenmiyor, aşağıdan toplarsa alıcak yoksa almayıp seyirci kalıp burda milleti yönlendirecek ve aşağıdan aldığı kâğıtları yönlendirdiğini sandığı insanlar yada kâğıda yukardan girenlerin yada büyük alım yapanların sayasinde kara ulaştıracak cebi para görecek .kısaca ve abiyane tabirle halk dilinde buna başkasının şeyi ile gerdeğe girmek diyorlar.madem çok güveniyorsunuz alsanıza niye alım yapmıyorsunuz burlardan yada daha yukarlardan hani temettü verecekya hani işyat ele avuca sıgmıyorya sizin için nefarkederki

5.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    merak etmeyin pusuya yattım beklemedeyim.bu arada hani son göreceğiniz 97 idi demissinizya madem güveniyorsunuz bu söylediğinize 97 ile 98 arası bişey farketmez yani kaçırmayın derim tabi yazdığınız 97 ye inanıyorsanız. burada bir başkasınada yazdım madem mal toplamak için çalışıyorsun madem temettü için uğraşıyorsun her kademeden alman gerek alıyormusun dedim hayır benim takvimim var diye yazdı ,yani oda güvenmiyor, aşağıdan toplarsa alıcak yoksa almayıp seyirci kalıp burda milleti yönlendirecek ve aşağıdan aldığı kâğıtları yönlendirdiğini sandığı insanlar yada kâğıda yukardan girenlerin yada büyük alım yapanların sayasinde kara ulaştıracak cebi para görecek .kısaca ve abiyane tabirle halk dilinde buna başkasının şeyi ile gerdeğe girmek diyorlar.madem çok güveniyorsunuz alsanıza niye alım yapmıyorsunuz burlardan yada daha yukarlardan hani temettü verecekya hani işyat ele avuca sıgmıyorya sizin için nefarkederki
    argo kullanmayalım, seviyeyi düşürmeyelim. ben .98 den aldım. aldığımı da bu sitede yazdım zaten. ilerleyen tarihlerde düşmeye devam ederse ben de almaya devam edeceğim yok yükselirse 1.07 olursa ve ya temettüden sonra 0.88 olursa satarım, bunu da yazdım.

6.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    argo kullanmayalım, seviyeyi düşürmeyelim. ben .98 den aldım. aldığımı da bu sitede yazdım zaten. ilerleyen tarihlerde düşmeye devam ederse ben de almaya devam edeceğim yok yükselirse 1.07 olursa ve ya temettüden sonra 0.88 olursa satarım, bunu da yazdım.
    nediyelim ozaman şansın açık kar'ın bol olsun serkan 74.
    Son düzenleme : kalvin; 07-02-2018 saat: 15:10.

7.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    nediyelim ozaman şansın açık kar'ın bol olsun serkan 74.
    Rahatladın mı şimdi[emoji35]

HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. ben rahatım zaten bosch yeterki sen rahatsız ol

Sayfa 214/930 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •