Sayfa 214/1002 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 1,705 - 1,712 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. Sayın abartin, şunları da eklemek isterim, 3 hafta önce 1 hafta sert satış dalgası yiyen endeks (30 endeksi) 2 hafta geçti daha kendini toparlayamadı, yani ralli devam ediyor olsaydı sert satışı yemezdi, hadi yedi çar çabuk kendini toplardı, hatta bu hafta içi cumhurbaşkanı MÜJDE VAR dediğinde resmen bir ara gazı bile geldi ama yine yemedi.

Bunun dışında yabancılar sürekli satıyor, iş bankası demiştiniz, onun için citi al tavsiyesi verdi, ama 10 tl üstüne çıkan garanti de sürekli satış yiyor. Aslında görünmüyor gibi gelse de yavaş yavaş ayılar ortaya çıkıyor gibi geliyor, saldırı çok ani olacak gibi geliyor bana.

2.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Tebrikler......Güzel trade yaptın.....
    Saol dostum
    Çoğu işlemi yazamadım xxxx yapıp yazınca takip ediyorlar,ve şu dönem yüksek oranda oynamak için riskli gördüğümden pozu düşürdüm
    Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by Bakışaçısı Yazıyı Oku
    1624 ten olan short pozu, bugün nasıl 900 puan kar ile kapattın, merak ettim doğrusu.
    1633.25 DEN açıp 1624.DEN kapatınca,komisyon çıkınca 900 puan kar yazar
    Ytd

4. Çok döndüm gün içi xxxxx sayıda kontrat,1 haftada 2 kere yakaladı 1000 terste ama testere döneminde olduğundan hep fırsat verdi,bu kadar yolduk devam edersem çarpar kazanınca biraz masada ağırlığı azaltmak en iyi stratejidir,kumar masasında kalırsan hepsini bırakırsın,spotta mal alınan çok ciddi ve gitmemiş hisseler var
    1 e 10 gidenler demiyorum işim olmaz
    Küçük holdinglere dikkat😊ihlas,metro,ieyho tarzı holdinglere giriyorlar ...viop topiğinde hisse yazılmaz racon biliyorum ama yazmasam özele yazacak arkadaşlar..
    Hepinize teşekkürler iyi geceler iyi haftasonları,yeşil bir haftaya görüşmek üzere
    Ytd

5. https://www.hisse.net/topluluk/searc...rchid=15309354
    Burdan butun gonderdigin mesajlari kendinde gorebilirsin . hani olduya unutursan mesaji yazmadan once bir onceki mesajda yazdigin rakamlari kontrol et daha kolay olur

1624 ortalamali shortlar 900 puan karla kapatilmasi icin 1615 lerin gorulmesi lazim demek istiyor anlamasi zor degil

Alıntı Originally Posted by Fqc77 Yazıyı Oku
    1624.50 ört xxxx shortlar 900 puan kar ile kapatıldı,xxx long 1629 açıldı
    Dow devamı olduğunu düşünüyorum,bizdede büyüklerde mal alımı var,pala vermeden hızlı hızlı götürmek istiyor,2021 2. Yarısı siyasi olarak da biraz karışık geçebileceğinden,düzeltme yapıp sindirip oradan 1800-2000 aralığına gidecek zamanı yetmez diye düşünüyorum
    Portföyün %85 ini spota çektim,%15 viop
    Ytd

Alıntı Originally Posted by Fqc77 Yazıyı Oku
    1633.25 DEN açıp 1624.DEN kapatınca,komisyon çıkınca 900 puan kar yazar
    Ytd
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

6. Bunu yazmazsam ben uyuyamam, sayın fqc77; o dediğiniz hisseleri bırakın borsada takip edip portföyüme almayı bedava verseler almam, lütfen başka yerlerde de yazıp insanları yanlış yönlendirmeyin, çünkü çok garip oluyor.

7.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/searc...rchid=15309354
    Burdan butun gonderdigin mesajlari kendinde gorebilirsin . hani olduya unutursan mesaji yazmadan once bir onceki mesajda yazdigin rakamlari kontrol et daha kolay olur

1624 ortalamali shortlar 900 puan karla kapatilmasi icin 1615 lerin gorulmesi lazim demek istiyor anlamasi zor degil
    Okumama bile gerek yok son açtıklarımı 1612.00 de kapatmıştım,1611 maliyetliydi küçük zararla kol kesmiştim
    Yüklü pozlar dikkat çektiği için yazmadım 1 haftadır,son 900 karlı olan pozu yazmadım buraya açtığımı arama bulamazsın
    Son 1 ayda kazandığımı ispat ederim 500.000 TL iddiaya girelim aksini iddaa edebiliyorsan,edemezsin çünkü kim olduğumu bilmiyorsun
    İnsanlkl olarak arada yazıyoruz değerli insanlar analistler iyi niyetli para kazanma amaçlı giren acemiler birde maalesef kulp takmaya çalışan sekin gibi art niyetliler var,hayatta üzüm yemeyi öğrenemezaen bağcıyı dövücem derken dayağj yersin yaradanın güzel kulu...
    Kulağına küpe olsun
    Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by kadirz_m Yazıyı Oku
    Bunu yazmazsam ben uyuyamam, sayın fqc77; o dediğiniz hisseleri bırakın borsada takip edip portföyüme almayı bedava verseler almam, lütfen başka yerlerde de yazıp insanları yanlış yönlendirmeyin, çünkü çok garip oluyor.
    1 ay içinde sonra görüşürüz sayın kadir

Sayfa 214/1002 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •