Sayfa 214/1004 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 1,705 - 1,712 arası.

Konu: Viop XXXIV

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    kimisi diyor ki, üfe yüzde 40, efendim bu eninde sonunda tüfe yansır

öyle bi şey yok, üreticinin ürettiğinin yarıdan fazlası ihracata gidiyor, yurtiçi ekonomisine dahil olmuyor, o yüzden birebir yansıma olamaz.. üfe doğasu gereği döviz kurlarına bağımlı, kur yükseldiği için üfe yükseliyor.. tüfede de en büyük etken döviz kuru ama üfe kadar değil.. üfe yansıyacak diye boş yapmayın, rica ediyorum
    Bir şey olmaz.
    Etrafta ağaçlar yapraklı.
    Yaprakla idare edilir olmazsa...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

2. Dolarda kısa vadeli bir miktar geri çekilme olabilir, ama boyutunun çok derin olacağını düşünmüyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    hacim yok...milletin tatile gitmesiyle birleşince; yer çekimi etkisini gösteriyor.Okulların açılmasına yakın hacim artar.

2 ay içinde orta vadeli alım için güzel noktalar olabileceğini düşünüyorum..
    Sayın ABKA orta vadeli alım yeridir diyeceğiniz noktayı sabırla bekliyorum. O gün bugündür dediğinizde yazarsanız sevinirim.
    Ben de alıcı olacam

4.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Bu konu açıldığında konu hakkında yetkin bir ortak arkadaşımız Bence diye söze başlayan arkadaşa SENİN TİTRİN NE Kİ FİKRİNİN NE ÖNEMİ OLSUN demişti
    Herkes aşılanabilse virüs yeni mutasyon geçirmeyeceği için kontrolü daha kolay olur tabii bu kişisel tercih•
    Ama discount marketten çiğ köfte alıp yiyenlerin aşının içeriğini sorgulaması enteresan•
    Kimse içerik sorgulamıyor. Benide ilgilendirmiyor kimin ne yaptıgı. Ben sadece fikir yazdım. Virüsün yapay ortamda meydana getirildiğine inananlar gelmıs sımdı 7 milyar insanı kurtarmak için aşı çıkardıgını idda edıyor. Kendi ile tezat zaten.

5. Şirketlrr sermaye koyup yüzlerce bilim adamı çalışıp aşı üretip aclıktan ölen adamı kurtarma derdine düşmüş.

Hemde bedava .bana ters siz neye istiyorsanız ona inanın cok ilgilenmiyorum. Uzatmannda anlamı yok

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Sayın ABKA orta vadeli alım yeridir diyeceğiniz noktayı sabırla bekliyorum. O gün bugündür dediğinizde yazarsanız sevinirim.
    Ben de alıcı olacam
    5-6 aydır bekliyorum.az kaldı

kanımca 1,5- 2 ay

2021 dibinden % 50-70 lik bıst100 çıkışını beklerim..(poz. aldıktan sonra 5- 7 ay içinde)

tabi hisse var %40 yapar hisse var %150 yapar..ama bence en önemlisi global,bıst100 için uygun rakamı yakalamaktır... uygun hisse bu 2 şarttan sonra gelir.

globale veya endeksimize verince hangi babayiğit ayakta kalabilir ki..

7. Herkese iyi günler dilerim

Enlasyon rakamları yüksek geldi
    normalde negatif bir şey
    ama pozitif algılanacak gibi duruyor
    zaten piyasa bugün pozitif duruyor
    en önemli hadise x10 1384 üzeri durmak
    kapanış ta x30 1498 üzeri olursa güzel olacak
    hisse vadeli long
    endeks şhort devam
    endeks şhort azalttım
    x30 1498 üzeri şhortlara elveda
    longlar la devam derim
    aşağı gelirse
    viop 1508 altı
    tekrar şhort artırma
    long azaltma olur

8. Ugolnili Hocam, buralardaysan senin gözünden bir vaziyet alabilir miyiz?
    Sevgiler...

Sayfa 214/1004 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •