Herkes ip den istifa edenleri konuşuyor, peki chp den istifa edecekler ne olacak, 30 yıllık chp li eşim iyi yaptı meral diyor. Yani 2 partidende istifalar kaçınılmaz.
Herkes ip den istifa edenleri konuşuyor, peki chp den istifa edecekler ne olacak, 30 yıllık chp li eşim iyi yaptı meral diyor. Yani 2 partidende istifalar kaçınılmaz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Tayyipe yanaşırsa tarihe gömülürler.
Parti kalmaz orada.
Konuşulanlara bakıyorum gazetecilerin.Kılıçtaroğlu aleviymiş de ondan istenmiyormuş.
Orası bence az esas Dersimli Kemal ve hdp yapısının partiye artı Halk tv ye hakim olması ortada halk tarafında konuşulan bunlar sağcı yapıdakiler.
Garo Paylan hergün Halk Tv de derler.
Ve Ne Tayyip nede Kılıçtaroğlu diyen var.
Ben Oyumu verecem sonrasına bakacam.Özerklik falan konuşulursa onu o zaman bakacam.
ATATÜRKÇÜ tarikat ve bölücülerin tamamına karşıdır.
Kılıçtaroğlu bu dönemde de kendinden taviz vereydi olmazmıydı acaba?O zaman bakalım neler olacaktı.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
g
Gerçekte tüm kadınlar feministtir.....kadınlar kadınları sever.....kadınlar kocalarını kadınlarla çekiştirir....
Kadınlardan lider olmaz....kadından başkan olmaz....
Kabahat meralde değil....onu oraya koyan dümbükte.....kabahat kadında kadınlarda değil....
Kabahat ....bu şeytan ülkede....kadından meram bekleyende....!!!!!!!!!!!!
Kadın...kadın annedir.....anne doğuracak.....evde çocuk bakacak.....çocuk yetiştirecek....
Kendine has işlerde çalışmak isterse üretime katkısı olacak....
Arkadaş.....kadın özel harekat polisi gördüm iyimi....varmı böyle birşey yahu....peesssss.......!!!!!!!!!
Millet İttifakı'nın kalan beş siyasi partisi yarın 17:00'de Saadet Partisi başkanlığında toplanacak. / NTV
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
İYİ Partili Paçacı İstifa ettiği Kurumsal İlişkiler Başkanlığına geri dönüyor / HaberTürk
Tayyibe yanaşacağını sanmıyorum. Haa ikrtidarın elinde buna yönelik bişeyler varsa, ki olabilir, hiç bir insan masum değil.
Bunun haricinde ben zannetmiyorum.
KK alevi olması bence sorun değil, öyle olsaydı, ali bibican adavudow temel karamolla gibiler kabul etmezdi.
Kadın en başından beri hep mansur ile imamı aday yapalım dedi. taki dün kaale alınmadığını görünceye kdr. Gerçekten ilk turda seçimi bitirecek biri olmalıydı. KK şahsiikbal peşinde koşuyor. madem aday olacaktında neden muharremin yerine aday olmadın?
Şİmdi iktidar bu kdr kötüyken dolmuşun da gazıyla adayım diyor, olaki ya kazanamazsan, erdo yine alırsa seçimi bu millete yazık değil mi?
6 lı masanın 2. büyük ayağı gitti. akp ve mhp den gelecek oylar yok artık. etrafındaki %0.00001 deva, %0.00001 gelecek %0.1 saadet, ee şimdi merale vermediğin tavizin 5 katını hdp ye vereceksin? Ülkeyi eyaletlere mi böleceksin.
Oyu veririrm sonra bakarım demekle olmaz bu iş, oy verdinmi bitmiştir artık.bidahaki seçime kdr. Bu ülkede demokrasi fln yok, bu saatten sonrada geri gelmez. Çünkü gücü eline geçiren sonuna kadar somurur.
Bakalım neler olacak.
Yer İmleri