RSI ikili tepe sonrası dip yaptı, buralardan tepki gelmeli artık.
Malum yükseliş için de sonrasında bir tık daha düşmemiz gerekiyor. ytd
Ben yine aldım satsam yine 23-24 yapar bu kağıt [emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
Stefan Zweig
sakinlik güzeldir dostlar...hisse yavaş yavaş sakinleşiyor..sakinleşen hisselerde risk minimuma yakındır...biraz daha sabretmek lazım...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
zerap mahkemesi gerçekleşti ve böylece kötü beklenti bitti...şimdi de endeks olumlu yönde sert bir tepki veriyor...tekrardan 110 ları hedefleyecek görünüyor...bu süreçte karı artan ,büyüyen, güçlü beklentileri olan hisseler güzel çıkış yapacaklardır...
tam düzeltme arafesinde iken endekse gelen sert alış şu anda banviti çok aşırı olumlu etkilemiyor...işlem hacmi gün sonunda aşağı yukarı tam da beklediğim gibi 15-20 milyon tl aralıklarına düşecek görünüyor...yarın da son bir kaç gündür bahsettiğim 8-10 milyon tl aralıklarına düşecek görünüyor...yani düzeltme bitmeye çok yakındır...
endeks böyle çoşmuşken acaba banvit de düzeltmesini tamamlamadan yukarı bir hamle yapabilir mi düşünceleri oluşuyor...böyle bir güzelliği yaparsa seviniriz...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Diplerdeyiz teknikte 20.70 üstüne atmalıyız acilen. Ytd
~~~~Yatırım tavsiyesi değildir~~~~
işlem hacmi gün sonunda tam da tahmin ettiğim gibi oldu...(17 milyon tl) bu gün bu miktarın 8-10 milyon tl lere kadar düşmesini bekliyorum...bakalım bu gün nasıl davranacak...endeks dün güzel çıkmasına rağmen banvit çıkış yapamadı...bunun nedeni banvitin kendi dinamiklerine göre hareket etmesiydi...banvit henüz düzeltmesini bitirmiş değildi...o yüzden de hiç olumlu tepki veremedi...
Yer İmleri