Biraz once 2.33 ü gorduk..bu gun için 2.30 ve biraz ustu satış baskisini kirmakta çok önemli..blcyt bu gun bunu başaracak gorünüyor..☺
Sonrası ALLAH kerim...
Biraz once 2.33 ü gorduk..bu gun için 2.30 ve biraz ustu satış baskisini kirmakta çok önemli..blcyt bu gun bunu başaracak gorünüyor..☺
Sonrası ALLAH kerim...
ne demek hakketmezsem bile...bence az bile söylüyorum...hangi kaliteli hisseye girsem topiğine de baktığımda aylar önce senin yorumlarını görüyorum...benden daha önce keşfettiğin çok belli oluyor dostum...tabi burada sizinle beraber emeği geçen talebe ,kazankazan ve daha bir çok dostumuza teşekkür ediyorum....
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Tşk
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : katti; 05-03-2018 saat: 15:46.
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
yarın artık 2,40 ları konuşur muyuz ne dersiniz dostlar ??
Sence sen daha iyi bilirsin abi 😁🙏
![]()
![]()
tamam dostlar anlaşılan yine bizi şöför koltuğuna oturtuyorsunuz...yapacak bir şey yok...götürebildiğimiz kadar götüreceğiz....
![]()
bu gün 2,30 un üzerinde bir kapanışı beğeneceğimi çünkü böyle bir kapanışın satış baskısını büyük ölçüde kıracağını söylemiştim...sanırım bu gün blcyt bunu başaracak...gönlümden geçen kapanış fiyatı 2,30-34 aralığındaki bir kapanıştır...ama piyasanın da iştahının çok olduğunu söylemek istiyorum...bakarsınız kapanışa doğru hisseyi alıp daha yukarılara da çıkarabilirler hiç belli olmaz yani...
Yer İmleri