Sayfa 214/313 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264 ... SonSon
Arama sonucu : 2497 madde; 1,705 - 1,712 arası.

Konu: DITAS - Ditaş Doğan

1.  Alıntı Originally Posted by veyselduran Yazıyı Oku
    Abdullah bey satmadın mı Cuma 6.60 ları görmüştü. 6.50 lere çıkar dedin adamlar çıkardı sana yaranılmıyor has [emoji16]. Takılıyorum [emoji6]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sayın Veysel duran öncelikle mesajınız için teşekkür ederim [emoji4] hissenin iki yıldır yaptıklarının yanın da bu hisse bana yaranamaz [emoji16][emoji16] siz de takip ediyorsunuz bu kağıdın hakkı buralar mi beklentiler karlar ARGE çalışmaları yatırımlar daha da yüksek olması gerekmiyor mu [emoji4]

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Av.Abdullah Yazıyı Oku
    Sayın Veysel duran öncelikle mesajınız için teşekkür ederim [emoji4] hissenin iki yıldır yaptıklarının yanın da bu hisse bana yaranamaz [emoji16][emoji16] siz de takip ediyorsunuz bu kağıdın hakkı buralar mi beklentiler karlar ARGE çalışmaları yatırımlar daha da yüksek olması gerekmiyor mu [emoji4]

Haklısınız ama hisse sığ ilgi alaka yok. Hiç haber düşmüyor, Dohol ün elindeki paradan ya sermayesini arttırmalı A grubuna sokmalı yada kapasite artırmalı ve savunma sanayi gibi değişik sektörlere de parça yapmalı ki fırlasın diye düşünüyorum. Ytd

3. Yani fırlatması kolay ama yapmıyorlar [emoji36] sonuç bu galiba [emoji16] bu kağıdı arada parayı değerlendirmek için tutuyorlar böyle demek ki [emoji16] ben de böyle sinirlenip duruyorum [emoji20][emoji20] bu kağıt gelecek en kısa zaman da beklediğim yere insallah, zaten çok da zamanım kalmadı düğün hazırlıklarına başlayacağım 1-2 aya onun için en kısa zaman da yükselmesi lazım [emoji20][emoji20]

4.  Alıntı Originally Posted by veyselduran Yazıyı Oku
    Hissenin 5 milyon Euro civarı borcu var. Geçen bilançoda 5.30 du Euro şimdi 7.30 civarı. 2 tl arttı Euro yani borç 10 milyon tl arttı. 9 aylıkta esas faaliyet karı 7-10 milyon arasında olsa net kar eksi olacağını düşünüyorum. Kriz otomotiv sektörünü de etkileyecektir satışlar düşecektir. Bunlar hisseyi olumsuz etkiler. Ancak ben Doğan Holding in Ditaş için bi yatırım yapacağını düşünüyorum. Kapasite mi artırır, sermayesini mi artırır yada başka bişey mi? Yıl sonuna kadar bi haber yada birkaç haber düşecektir.Ayrıca helikopter parçası satışı biran önce başlar umarım. TAİ ile birlikte yürüttükleri projeler var galiba Selim Baybaş ın 2-3 ay önceki açıklamarından anladığım buydu. İnş iyi haberler çabucak düşer. Ben Doğan Holding şirkete nasıl bir yatırım yapacak merak ediyorum. Elinde 800 milyon dolar var bu parayı Dohol hissedarına temettü vereceğini sanmıyorum yatırım yapacaktır yada bişey satın alacaktır. Ytd

Euro 6.95 den kapadığı için geçen bilanço döneminde 5.30 olan Euro 1.65 tl arttı. Ditaşın 5 milyon Euro borcu vardı. Borcu tl bazında 8.25 milyon arttı. Esas faaliyet karı bunun altında gelirse zarar açıklar diye düşünüyorum. Umarım yanılırım ama 3. Çeyrek zarar açıklayabilir. Sadece düşündüğümü yazdım. Ytd

5. Zarar açıklar ise bu düşer kesin [emoji24][emoji24] ??????

6. Sizin satış için uygun dediğiniz bir fiyat aralığı var mı sayın Veysel duran

7.  Alıntı Originally Posted by Av.Abdullah Yazıyı Oku
    Sizin satış için uygun dediğiniz bir fiyat aralığı var mı sayın Veysel duran

Yok [emoji16]. Maliyetine göre karar ver bence. Ben Cuma günü bitirdim elimde ditaş kalmadı. Düşerse alabilirim yine. Ytd

8. Teşekkür ederim sayı Veysel duran [emoji4] maliyete göre değil de düğün masraflarına göre düşünüyorum [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] ama az önce paylaşmış olduğunuz bilgiye göre düşüneceğim 3. Çeyrek için [emoji4] bu arada 3. Çeyrek ne zaman açıklanır bilginiz var mı

Sayfa 214/313 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •