Sayfa 215/964 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315715 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 1,713 - 1,720 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Feecekk hoca sen ne diyorsun bu işlere yetmedimi artık bu sidik yarışları. Yatırımcı olduğum şirketin gözaltı ve brüt takastan çıkması nı istemek şirketin düze çıkmasını istemek doğru degilmi belki o zaman bu bok hisseden kurtulup giderim gerçek değerini bulunca. Yoksa sidik yarışına şikayetlere şirketi batağa götürmeye arada çıkan tetikçilere mi hizmet etmek doğru kafam çok karışık frecek hoca aydınlat bizleri

2. Bela okuyan okuyana... Bela okuyarak elinize ne geçiyor acaba?

Utanmadan milletin aklı ile dalga geçer gibi yeni yeni çıkan karakterler insanlara ders verme çabasında.

Birileri neden birşeyler yapmak isteyen insanlardan sürekli rahatsız oluyor bu hissede?

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. 5 yıldır şikayet ettik de ne oldu ne cimer ne bimer ne bakanlara kimlere kimlere ettik ne oldu? Sonuç çağrı diye birşey vardı ortadan yok oldu. Bizi bu hallere düşüren spk yı bimere cimere bakanlara şikayet edelim diyen bir tane de çok bilmiş uzum uzun yazılar yazan adamlar arasından çıkmaz. Şimdi o tetikçiler küçük yatırımcı dosttu benim gibi gariban yatırımcı da şirket adama olur. Onlar uzun uzun yazıyor kalemleri iyi diye algı yapıyorlar diye allah belanızı versin

4.  Alıntı Originally Posted by unut beni Yazıyı Oku
    Feecekk hoca sen ne diyorsun bu işlere yetmedimi artık bu sidik yarışları. Yatırımcı olduğum şirketin gözaltı ve brüt takastan çıkması nı istemek şirketin düze çıkmasını istemek doğru degilmi belki o zaman bu bok hisseden kurtulup giderim gerçek değerini bulunca. Yoksa sidik yarışına şikayetlere şirketi batağa götürmeye arada çıkan tetikçilere mi hizmet etmek doğru kafam çok karışık frecek hoca aydınlat bizleri
    Sayin unut beni... Once sakin olacagiz.

Ben de dahil hic bir yatirimci hissenin gozaltindan cikmasini, brut takasin kalkmasini veya internet yasaginin kalkmasini ister. Ben de isterim ve bunlarla ilgili girisimlerimiz oldugunu soylemistim. Ins cikar da hisse normal islem gorerek degerine gelir.

Ancak biz sirketin yaptigi iyi olan her seyi destekleriz. Ama kotu niyetli, mal kacirma gibi olaylar olusursa hakkimizi arariz.

Burada sorun spk nin gec karar almasinda daha oncede belirttigim gibi blokeler iyuk 28 e gore cozulecek. Bunun icin iyuk 28 1 ay icerisinde der.

Daha oncede yazdigim gibi spk nin tavri cok onemli. Karar almada gecikiyor.

Ne karar alirsa alsin bir an once alsin ki biz de onumuzu gorelim.

Sirketin actigimiz gk davasina yanasmamasi ve surekli problem cikarmasida bu yuzden.

Sirketin gk yapacagiz demesi cok onemli... Oncelikli olarak gk aciklandiginda bizim icin gundem maddeleri onemli....

Onun icin hem hakim ortagin hamleleri, hem sirketin hamleleri, hem de biz ky lerin hamleleri icin spk biran once kervanla ilgili ya bulten yayimlamali ya da sirkete kap haberi yaptirmali

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

5.  Alıntı Originally Posted by Aydinlik Yazıyı Oku
    Bela okuyan okuyana... Bela okuyarak elinize ne geçiyor acaba?

Utanmadan milletin aklı ile dalga geçer gibi yeni yeni çıkan karakterler insanlara ders verme çabasında.

Birileri neden birşeyler yapmak isteyen insanlardan sürekli rahatsız oluyor bu hissede?

Aydınlık sana yalak dedim diye kızsın bana ama bak müritlik senin işin olmuş 2 tane uzun yazı yazanı gördünmü murit olmak için ilk sırada yerini alıyorsun.
    Selamunaleykum u örnek alın biraz watsaap grubunda da çıktı sizlerin abi dediği iduz a da kafasını tuttu

6.  Alıntı Originally Posted by unut beni Yazıyı Oku
    5 yıldır şikayet ettik de ne oldu ne cimer ne bimer ne bakanlara kimlere kimlere ettik ne oldu? Sonuç çağrı diye birşey vardı ortadan yok oldu. Bizi bu hallere düşüren spk yı bimere cimere bakanlara şikayet edelim diyen bir tane de çok bilmiş uzum uzun yazılar yazan adamlar arasından çıkmaz. Şimdi o tetikçiler küçük yatırımcı dosttu benim gibi gariban yatırımcı da şirket adama olur. Onlar uzun uzun yazıyor kalemleri iyi diye algı yapıyorlar diye allah belanızı versin
    Sayın unut beni 5 yıldır en bariz net ortada olan aslında şikayetler ve hatta küçük yatırımcının birlik olup hareket etmesi için daha erken birşey yapılması gerekiyormuş.

Küçük yatırımcı bu GK toplama olayını 1 önce yapabilmiş olsaydı belki şuan çok farklı noktada olurduk veya en azından işler hızlanırdı.

Farkındaysanız tam GK olayı halloldu dedik ne hikmetse birden açıklanmayan sonuçlar açıklanıp blokelerin kalkma mevzusu gündeme geldi.

7. Yine dedigimiz otellerinin gm lerinin cok degerli oldugunu, sirketin duzgun yonetilerek belkide Turkiye nin en zengin en iyi is yapan sirketi olabilecegini defalarca yazdik. Gm zengini olan bir sirket oldugunu belirttik. Sirketin kap ta yaptigi aciklamalarda ki degerlemelere baktiginizda bu anlasiliyor.

Bizim sorunumuz maalesef sirketin yonetim sorunu... Art niyetli yonetilmesi ve bunlarla ilgili de defalarca ceza aldilar.

Yani hocam kisaca zaten sirket duzgun yonetilir ve seffaf olursa kimse sikayet etmez. Mahkemeye de vermez.

Hakim ortak sozde yeni vitrin yonetim bunu saglayabilirse hisse degerine gelecektir.

Ancak aksi durumda bu sorunlar devam edecektir.

Biz de ilgiyle spk ve sirketin tavrini takip ediyoruz

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

8.  Alıntı Originally Posted by unut beni Yazıyı Oku
    Aydınlık sana yalak dedim diye kızsın bana ama bak müritlik senin işin olmuş 2 tane uzun yazı yazanı gördünmü murit olmak için ilk sırada yerini alıyorsun.
    Selamunaleykum u örnek alın biraz watsaap grubunda da çıktı sizlerin abi dediği iduz a da kafasını tuttu
    Sayın unut beni anlaşılan kelime hazneniz çok kısıtlı. Mürit vb. kavramlar dışında düşünemiyorsunuz. Mantıklı davranmaya davet edince işinize gelmiyor anlaşılan...

Bu arada maşallah whatsapp grubundaki durumlara ve kişilere de pek bir hakimsiniz... Ne hikmet ise...

Sayfa 215/964 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315715 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •