Originally Posted by
unut beni
Feecekk hoca sen ne diyorsun bu işlere yetmedimi artık bu sidik yarışları. Yatırımcı olduğum şirketin gözaltı ve brüt takastan çıkması nı istemek şirketin düze çıkmasını istemek doğru degilmi belki o zaman bu bok hisseden kurtulup giderim gerçek değerini bulunca. Yoksa sidik yarışına şikayetlere şirketi batağa götürmeye arada çıkan tetikçilere mi hizmet etmek doğru kafam çok karışık frecek hoca aydınlat bizleri
Sayin unut beni... Once sakin olacagiz.
Ben de dahil hic bir yatirimci hissenin gozaltindan cikmasini, brut takasin kalkmasini veya internet yasaginin kalkmasini ister. Ben de isterim ve bunlarla ilgili girisimlerimiz oldugunu soylemistim. Ins cikar da hisse normal islem gorerek degerine gelir.
Ancak biz sirketin yaptigi iyi olan her seyi destekleriz. Ama kotu niyetli, mal kacirma gibi olaylar olusursa hakkimizi arariz.
Burada sorun spk nin gec karar almasinda daha oncede belirttigim gibi blokeler iyuk 28 e gore cozulecek. Bunun icin iyuk 28 1 ay icerisinde der.
Daha oncede yazdigim gibi spk nin tavri cok onemli. Karar almada gecikiyor.
Ne karar alirsa alsin bir an once alsin ki biz de onumuzu gorelim.
Sirketin actigimiz gk davasina yanasmamasi ve surekli problem cikarmasida bu yuzden.
Sirketin gk yapacagiz demesi cok onemli... Oncelikli olarak gk aciklandiginda bizim icin gundem maddeleri onemli....
Onun icin hem hakim ortagin hamleleri, hem sirketin hamleleri, hem de biz ky lerin hamleleri icin spk biran once kervanla ilgili ya bulten yayimlamali ya da sirkete kap haberi yaptirmali
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Yer İmleri