2.33 yaktı en son,bir dolap çeviriyorlar ve malınıza sahip çıkın,endex olmuş 1283 üstü,eski hesapça 128.000,karar sizin...ytd.
.....Dolar düşüşü bence devam edecektir en azından 7.30 adar bugün endek hissleri özellikle bankalar gidiyor bazıları tavan. böyle küçük hisslere endeks yataya gecince pirimlaerini yapacaktır. ytd. endekse göre ucuz kaldı hisse
2.30 gösterdi bugün,tavan beklerken 2.30 göstermesi ilginç,endexse göre %50 aşağıda,yani bedava,neyse bize alım yönünde yeşil ışık yaktı,zaten 31 beklentim vardı 25 olanını %50'ye çıkarttım...ytd.
Banka hisselrine yoğun alım var,şu anda ondan düşüyoruz,endex 1295 rekor kırıyor![]()
2.28 gösterdi namızsız,öceki yapay maliyetim 2.20 idi,alımlarımlan maliyet çok eski maliyete çıkardım 2.29 yaptık,inadına beklemeye devam,tradeye devam,2.40 üstüne mecbur çıkacak,50 olursa çok daha iyi olur,bankaların gideceğini hesap edemedik,ısctr 5 cıvarında sürünüyordu,bugün 7 üstüne attı,ben bu işten birşey anlamadım,8.50 olan doları swap hamleleriylen 7.80'e kadar indirdiler,ondan karları erittik sadece,herşey şu anda yapay,gerçek olan şey yok,borç ayni,madem bunu yapacaktınız damadı neden önce postalamadınız,neyse döviz dursun olduğu yerde,nasıl olsa çıkacak,200 milyar dolar borç var dışarıya ödenecek yılbaşına kadar...ytd.
Yer İmleri