Sayfa 215/948 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315715 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 1,713 - 1,720 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1.  Alıntı Originally Posted by zamanadurdemek Yazıyı Oku
    Bayram öncesi paraya ihtiyacı olanlar bu saatten sonra zorlayacaklardır bakalım nereye kadar inecegiz dünkü gibi altta destek yoksa kapanışa süpriz bir taban görebiliriz haydi bakalım bekliyoruz
    Hocam tam olarak amacın ne senin yazdıklarını buraya kopyalamacagim ama tutarsızlık diz boyu..buraya yazmak için birileri zorluyor mu sizi taban olunca mutlu mu olacaksınız.. buraya yazarken insan biraz yonlendirme olabilir diye kul hakkından cekinir..bu mubarek gunlerde gariban ky nın her kim olursa olsun parasında gozu olanin Allaha havale...

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Altıncı Hisse Yazıyı Oku
    Hocam tam olarak amacın ne senin yazdıklarını buraya kopyalamacagim ama tutarsızlık diz boyu..buraya yazmak için birileri zorluyor mu sizi taban olunca mutlu mu olacaksınız.. buraya yazarken insan biraz yonlendirme olabilir diye kul hakkından cekinir..bu mubarek gunlerde gariban ky nın her kim olursa olsun parasında gozu olanin Allaha havale...

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kardeşim sen beni tamamen yanlış anlamışsın ben SPEK le dalga geçeyim dedim zaten burda yazanla hisse alıp satacak varsa aklından zoru var demektir işaretten anlasaydın bari elinde hisse olan taban istermi sence benim aklımdan zorum yok yani aynı gemideyiz batırmaya niyetim yok benim hedefim 7,00 derdimiz bir yani

3. Piyasada kalan son hisseleri topluyolar gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. 2,71 de ne kadar alıcı var ?

5. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. tşkler bakalım bizimkiler gelecek mi ?

7. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. fazlasını vermiş :D artık bakam son kursunuda attık ne olacak !!

Sayfa 215/948 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315715 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •