Sayfa 215/932 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315715 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 1,713 - 1,720 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

1.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun.
    Benim pencerede kerevitas Tolga bey, dip oluşumunu yapmış şu an ısınma turlarında gibi. Bunu aldım lakin iki haftalık şehir dışına çıkmam gerekiyor, borsaya baya uzak kalacağım diye verdim. Umarım çok güzel işler, kendimce yazmış olduğum dip taramasından geldi diye almıştım. Benim tarama üzerinde çalışmam lazım ama zaman bulamıyorum.
    Neyse, izci beye katılıyorum. Burası çok hoş bir topik oldu, uzun ömürlü olması dileklerimle. Topik için sizi tekrar tebrik ediyorum Tolga bey [emoji122]

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    Benim pencerede kerevitas Tolga bey, dip oluşumunu yapmış şu an ısınma turlarında gibi. Bunu aldım lakin iki haftalık şehir dışına çıkmam gerekiyor, borsaya baya uzak kalacağım diye verdim. Umarım çok güzel işler, kendimce yazmış olduğum dip taramasından geldi diye almıştım. Benim tarama üzerinde çalışmam lazım ama zaman bulamıyorum.
    Neyse, izci beye katılıyorum. Burası çok hoş bir topik oldu, uzun ömürlü olması dileklerimle. Topik için sizi tekrar tebrik ediyorum Tolga bey [emoji122]

Teşekkür ederim.

KERVT'da teknik olarak buluşmamız iyi oldu. Ne zaman aldınız bilmiyorum ama en fazla erken almış olursunuz. Başarılar dilerim.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

3.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim.

KERVT'da teknik olarak buluşmamız iyi oldu. Ne zaman aldınız bilmiyorum ama en fazla erken almış olursunuz. Başarılar dilerim.
    Teşekkürler Tolga bey [emoji106]

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Tebrik ederim Tolga Bey...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Tebrik ederim Tolga Bey...
    Teşekkür ederim, KUYAS'dan dolayı mı abi?

Arkadaşlar dosya tc sitesi hata veriyor indirme linkini başlığa yapıştıramadım...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim, KUYAS'dan dolayı mı abi?

Arkadaşlar dosya tc sitesi hata veriyor indirme linkini başlığa yapıştıramadım...
    Hepsi için...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Sizin sistem çalışıyor.

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Sizin sistem çalışıyor.
    Teşekkür ederim abi.

Sayfa 215/932 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315715 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •