Akbank bilançosunda karşılıklarda bi azalma yoktu, garantiye bakmadım daha.. ama özel bankaların estirilen -batıyoruz, çöküyoruz rüzgarından etkilenmemiş olduklarını düşünemeyiz.. karşılıkların fazla fazla ayrıldığı ve artık pek kimsenin batmadığı görüldükçe bundan sonraki kar rakamlarına ince bi katkı yapacağı aşikar
Sn. Culpable, dolarda tek sent pozisyonum yok. Altın ve hisse. Maaşı dolarla mi alıyoruz
Cok takılmamak lazım. Her şeyi kontrol edemeyiz her enstrumanda trade edemeyiz.
Ama performansıma dolar bazlı bakarım.
O nedenle çok zor bir sene oluyor diyebilirimSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
DOW a göbekten bağlıyız.Belki 300-600 puanlık düşüşler tolere edilebilir ama kararlı düşüşlerden kaçma şansımız hiç olmadı.Hemde geçiken düşüşler fazlasıyla yapılır.İsterse 10 kaplan gücü ekonomi olsun...bir yere kadar dayanırız. sonra hayatın akışına kendimizi bırakırız.
Bunca yıl borsa hayatımda bunun istisnasını görmedim....DOW düşen trente girecekte biz, bana mısın diyeceğiz?
ekonominin güçlü olduğu 2008 krizinde bile dow 13.000 den 6500 düştü..biz 58.000 den 21.000 e düştük.
Valla böyle saçma sapan şey ben görmedim sen görmüşsün ağabey.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok o değil, iki gözüm abi memedabi nin yanında yunmuş yıkanmış ak kaşık kalır.
bu memedabi çok tehlikeli adam
sene 2013 müydü neydi, geçmiş yıl tam hatırlamıyorum dollara paso lönkü basıyordu.şuana kadar dollar lönkleri tuttuysa bildiğin milti milyon dolarlık abimiz bu memedabi![]()
lakabı dipcidir
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri