Sayfa 215/1003 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315715 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,713 - 1,720 arası.

Konu: Viop XXXVI

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Gözde nin karına bi bakın. Sirk abi burası. Kumarhane resmen. Abi o kağıt 30 lira altında nasıl durur nasıl fiyatlandırma bu kafayı yersin ya...

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Girişim sermayeleri ve bazı gyo'ların olayı bu galiba, inanılmaz düşük fk var ancak gram da gitmiyorlar. Ayrıca bunlar hemen hemen hiç temettü vermiyorlar.

2. Akbank bilançosunda karşılıklarda bi azalma yoktu, garantiye bakmadım daha.. ama özel bankaların estirilen -batıyoruz, çöküyoruz rüzgarından etkilenmemiş olduklarını düşünemeyiz.. karşılıkların fazla fazla ayrıldığı ve artık pek kimsenin batmadığı görüldükçe bundan sonraki kar rakamlarına ince bi katkı yapacağı aşikar

3. Sn. Culpable, dolarda tek sent pozisyonum yok. Altın ve hisse. Maaşı dolarla mi alıyoruz

Cok takılmamak lazım. Her şeyi kontrol edemeyiz her enstrumanda trade edemeyiz.

Ama performansıma dolar bazlı bakarım.

O nedenle çok zor bir sene oluyor diyebilirim
     Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Sn nosfecagri baslikta en cok hisse islemi yapan sizsiniz sanirim
    Hisse aldiginiz zaman $ daki oynakliga karsi nasil bir hedge kullaniyorsunuz ?
    Kullaniyorsaniz 1 e 1 oraninda hedge ediyormusunuz ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Dow yukarı yaparken bizim iç saçmalıklarımız nedeniyle dayak yiyor olmamız normal. Ama Dow 10000 aşağı inecekse ki bunun için ciddi bir şeyler olmalı (yeni ciddi kapanmalar, batışlar, ABD enflasyonunun çığrından çıkması, dxy de yukarı ralli vs vs) bizim bundan etkilenmememiz mümkün olmaz.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    DOW a göbekten bağlıyız.Belki 300-600 puanlık düşüşler tolere edilebilir ama kararlı düşüşlerden kaçma şansımız hiç olmadı.Hemde geçiken düşüşler fazlasıyla yapılır.İsterse 10 kaplan gücü ekonomi olsun...bir yere kadar dayanırız. sonra hayatın akışına kendimizi bırakırız.

Bunca yıl borsa hayatımda bunun istisnasını görmedim....DOW düşen trente girecekte biz, bana mısın diyeceğiz?

ekonominin güçlü olduğu 2008 krizinde bile dow 13.000 den 6500 düştü..biz 58.000 den 21.000 e düştük.

5. Valla böyle saçma sapan şey ben görmedim sen görmüşsün ağabey.
     Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    bundan seneler seneler önce

EVREN yatırım ortaklığı diye bir hisse

1,00 lı fiyatlardan işlem görüyordu sonrasında iyide primlenmişti ama 5,00 tl civarı temettü verip JAKPOT yapmıştı.

bilmem hatırlayan olur mu?

6.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    bozguş,
    bu memedabin,
    ikigözüm iki çeşme diil dimi?
    Yok o değil, iki gözüm abi memedabi nin yanında yunmuş yıkanmış ak kaşık kalır.
    bu memedabi çok tehlikeli adam
    sene 2013 müydü neydi, geçmiş yıl tam hatırlamıyorum dollara paso lönkü basıyordu.şuana kadar dollar lönkleri tuttuysa bildiğin milti milyon dolarlık abimiz bu memedabi
    lakabı dipcidir
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    Akbank bilançosunda karşılıklarda bi azalma yoktu, garantiye bakmadım daha.. ama özel bankaların estirilen -batıyoruz, çöküyoruz rüzgarından etkilenmemiş olduklarını düşünemeyiz.. karşılıkların fazla fazla ayrıldığı ve artık pek kimsenin batmadığı görüldükçe bundan sonraki kar rakamlarına ince bi katkı yapacağı aşikar
    Garan’a da bir bak istersen...
    1 Milyon görünüyor yanlış değilsem, enteresan...

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    8 lira temettü açıklasın alem eksi fiyat görsün ben patron olsam direk öyle yaparım huaaameka

nasıl verecek temettüyü? büyük kısmı değerleme karı. bilmiyor olamazsın değil mi çağrı? hisse uçsa keşke ,epey var elimde

Sayfa 215/1003 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315715 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •