Çakır'ın bir lafı var bardak zaten dolu damlayana yazık olacakha birde azdan az çoktan çok gider derdi
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gerçekten ortak olduğunuz şirkete güvenmeyip, forum kenarlarında yazılan bireysel fikirlere inanıyorsanız işiniz çok zor gibi duruyor abiler. Uykular haram olur valla...
Bundan sonra dikkat ederim, pardon![]()
Yanlış Anlamayın burdaki ki yorumları hayretler içinde okuyorum.
Bu insanlarda beyin yokmu. Diye düşünmeye başladım. Mantık diye birşey var .bunlarda mantık yok . Piyasa değeri diye birşey var.
Senin evinin bir degeri var .şirketkeeinde
Piyasa değeri var . Ona bir bakın.
Koç holdingi var . Ereğli var Thy var
Tüpraş var bankalar var .Aselsan var bi
Bakin piyasa değerleri nedir.
Çok basit birşey.
Birde bunların F/K larına bakın
Yatırım tavsiye değildir.
Al sat tut tasviyesi değildir.
Bu yazı ironi dır.
Uzunda yatırımları falan gerçekten iyi bukadar taban 1 aralık- öncesi şu endex muhabbetinden ötürü yabancıların buradan mallandirilmasi mi su kadar alınacak dendi falan ya yoksa fiyat yüksek falan değil bukadar taban tek lot ky satamadan pay satımı olmadan anlamsız degilmi sadece aklıma o geliyor uzuncu oluruz zatende amk böyle düşmesi neden bulamadım gitti hektasi karanlıkta okadar kim aldı da oyak satti mesala oda endexe girecek .baktığın zaman aralık-20 mıydı 5.taksidi ödeyecek 4 taksidi alan adam buradan vurdu sattı satacak hisseyi düşürüp 5.taksidimi alacak onuda aklıma getirdim patronun mal aldım diye kap atması lazım aklımız bulandı aralıksız düşüşte açıklama istemesi lazım spk nebileyim a amk ytdegil
Yer İmleri